"Де вони були в 2014 році?": Тарас Тополя висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна
"Де вони були в 2014 році?": Тарас Тополя висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна

"Де вони були в 2014 році?": Тарас Тополя висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна

Тарас Тополя пояснив, чому не може погано чи лобре ставитися до "хороших росіян"

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловився про гумориста Максима Галкіна та співачку Аллу Пугачову, які виступили проти війни в Україні. Своє ставлення до них артист висловив в інтерв’ю видання OBOZ.UA.

Так, відповідаючи на запитання, як він ставиться до "хороших росіян", які виступили проти війни і нібито стали на бік України, наприклад той самий Максим Галкін, якого визнали в Росії іноагентом та його дружина Алла Пугачова, Тарас Тополя відповів, що ставиться до них індиферентно (байдуже).

Він додав, що якби, до прикладу, Галкін балотувався в президенти, тоді б він якось визначився зі ставленням до нього, а поки щодо його позиції, то говорити складно, адже якби все було так по справжньому, то чому тоді вони ще в 2014 році не висловилися.

"Якби Галкін, наприклад, заявив, що йде в президенти, і серйозно би націлився на крісло очільника Росії, тоді б я почав до нього якось ставитись, коментувати. А поки що його позиція приблизно настільки впливає на, скажімо, позицію Путіна і на діяльність цієї військової машини, як помах крил метелика. Якось паралельно. Вони з Пугачовою нібито підтримують Україну і все. Знову ж таки, де вони були в 2014 році, у 2015-му? І на цьому дякую", — сказав Тополя.

Зауважимо, що нині Алла Пугачова та Максим Галкінживуть за кордоном.На початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України вони виїхали з РФ до Ізраїлю разом зі своїми дітьми. Вже згодом пара висловила підтримку Україні, а Максим Галкін неодноразово робив скандальні заяви виступаючи проти Путіна. За це гуморист отримав статус іноагента в РФ. Однак, попри це в РФ ходять чутки, що пара планує повернутися на Батьківщину.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тарас Тополя спростував чутки про демобілізацію з армії.

Крім цього, Фокус писав, що лідергурту "Антитіла" зізнався, що працює на ГУР.

Джерело матеріала
loader
loader