Тиха загроза на дорозі: механік закликав водіїв перевірити одну деталь в авто восени
Тиха загроза на дорозі: механік закликав водіїв перевірити одну деталь в авто восени

Тиха загроза на дорозі: механік закликав водіїв перевірити одну деталь в авто восени

Недбале ставлення до технічного стану автомобіля може коштувати вам дорого. Тому механік розповів, що обов'язково потрібно перевірити в авто восени.

Восени водіям потрібно перевірити автомобіль на типову несправність, яка може призвести до аварій та значних штрафів. У своєму відео на YouTube відомий механік Скотті Кілмер закликав всіх водіїв звернути увагу на стан щіток склоочисників, особливо коли температура починає знижуватися, а погода стає дощовою, пише Express.

Кілмер зауважив, що багато водіїв не пам’ятають про необхідність заміни щіток до того моменту, поки не помічають, що ті перестають виконувати свою функцію — очищати скло під час дощу.

Він наголошує, що більшість людей не думають про щітки, поки не настає шторм. Проте, якщо щітки не працюють належним чином, водій може втратити видимість на дорозі, що загрожує не лише йому, а й іншим учасникам руху.

"Це небезпечно й для вашого автомобіля. Коли гума зношується до голого металу, метал склоочисники подряпають лобове скло і зіпсує його", - додав він.

Багато водіїв уже вмикають свої склоочисники вперше за тривалий час і можуть виявити, що вони зношені. Тому критично важливо замінити їх якомога швидше, щоб уникнути проблем із видимістю під час дощу або коли на лобовому склі накопичується бруд.

У відео механік закликав водіїв уважно оглядати свої щітки склоочисників на наявність тріщин. Водії також можуть зрозуміти, що щітки потребують заміни, якщо вони залишають смуги на склі або видають неприємні звуки під час роботи.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader