Співзасновниця «Жіночого ветеранського руху» Юлія Кіріллова стала заступницею міністра у справах ветеранів
Співзасновниця «Жіночого ветеранського руху» Юлія Кіріллова стала заступницею міністра у справах ветеранів

Співзасновниця «Жіночого ветеранського руху» Юлія Кіріллова стала заступницею міністра у справах ветеранів

Про відповідне рішення Кабміну повідомила пресслужба Мінветеранів.

Кабінет міністрів України призначив ветеранку Юлію Кіріллову заступницею міністра у справах ветеранів. Про це повідомили у пресслужбі міністерства.

У 2015 році Юлія Кіріллова долучилася до лав Збройних сил України та служила у 25-му батальйоні «Київська Русь». Вона нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня, медаллю Міноборони «За сприяння Збройним силам України» та відомчою відзнакою Міноборони «Знак пошани».

У 2019 році Юлія Кіріллова стала співзасновницею громадської організації «Жіночий ветеранський рух».

Читайте також: 

  • Cпівзасновниця «Жіночого ветеранського руху» Юлія Кіріллова: «Важливо говорити про перемоги, але не потрібно забувати про допомогу»
  • Ремонт дронів, пошиття жіночої форми та міжнародна адвокація підтримки України: чим займається «Жіночий ветеранський рух»

У лютому 2022 року вона в складі підрозділу ТрО евакуйовувала поранених та супроводжувала колони цивільного населення під час боїв на Київщині.

З листопада 2022-го очолювала відділ навчально-аналітичної роботи Українського ветеранського фонду, а також перебувала на посаді першого заступника директора Українського ветеранського фонду.

З липня 2024 року Юлія Кіріллова виконувала обов’язки виконавчого директора УВФ.

Фото: Veteranka

Читайте також
19 жовтня — кар’єрний день для роботодавців та ветеранів/ветеранок «Карʼєра для тебе: від служби до роботи»
19 вересня — комунікаційний meet-up «Реабілітаційними лабіринтами»
Триває конкурс Мінветеранів для проєктів громадських організацій
Представниці громадського сектору ввійшли в список «УП 100. Сила жінок»
Як із повагою говорити про ветеранів з інвалідністю: поради Українського ветеранського фонду
Ремонт дронів, пошиття жіночої форми та міжнародна адвокація підтримки України: чим займається «Жіночий ветеранський рух»
Cпівзасновниця «Жіночого ветеранського руху» Юлія Кіріллова: «Важливо говорити про перемоги, але не потрібно забувати про допомогу»
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
Долучитись
Джерело матеріала
loader