Велосипедист з Львівщини на чемпіонаті України встановив рекорд
Велосипедист з Львівщини на чемпіонаті України встановив рекорд

Велосипедист з Львівщини на чемпіонаті України встановив рекорд

Велосипедист з Львівщини Владислав Голяк встановив рекорд серед юнаків на чемпіонаті України, який зараз проходить на Львівщині. Йому вдалося фінішувати в індивідуальній гонці на час (дистанція – два кілометри) лише за 2 хвилини та 13 секунд. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Зазначається, що Владислав побив рекорд свого попередника, теж львів'янина, Олександра Кривчича на дві секунди. Тоді Кривчич став рекордсменом із результатом 2 хвилини і 15 секунд.

Чемпіонат України проходить на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ. Всього тут змагаються 174 учасники, які представляють 12 областей України.

- Спершу були змагання зі спринтерського омніуму серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат, а також неолімпійські номери програми серед чоловіків та жінок. Зараз чоловіки та жінки змагаються в олімпійських дисциплінах велоспорту, - зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хімʼяк.

  • 3 жовтня рятувальниця з Одеси встановила три рекорди України на міжнародних змаганнях з пожежно-прикладного спорту Odessos Cup 2024 у Болгарії. 
  • 19 вересня в Одесі представники  Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд дворічної Ані Якимчук, яка проплила у басейні 50 метрів вільним стилем. Дистанцію дитина здолала  за три хвилини 6 секунд. 
Теги за темою
Спорт чемпіонат України
Джерело матеріала
loader