Audi засвітила новий електрокросовер незадовго до дебюту
Audi засвітила новий електрокросовер незадовго до дебюту

Audi засвітила новий електрокросовер незадовго до дебюту

На Паризькому автосалоні, що відчинить свої двері 14 жовтня, компанія Audi представить елегантний електричний кросовер Q6 E-tron Sportback. Щоб підігріти інтерес шанувальників марки до новинки, її показали на тизері.

На затемненому зображенні модель показана в профіль і не повністю, а тільки її задня частина. Судячи з нього, у електрокара похила лінія даху, загострена корма, витягнуті задні ліхтарі і фактурні виштампування, що додають моделі візуальної динаміки. На даху встановлена ​​антена у вигляді акулячого плавця, є також спойлер «качиний хвіст», а на задньому крилі можна помітити порт зарядки.

Audi засвітила новий електрокросовер незадовго до дебюту - Фото 1

За даними інсайдерів, Audi Sportback Q6 E-tron буде доступний у версіях S та RS. Кросовер буде побудований на платформі PPE та успадкує варіанти силової установки від Q6 e-tron. Тобто його запропонують з одним та двома електромоторами віддачею до 517 к.с.

Запас ходу моделі обіцяно до 600 км. Його забезпечить батарея на 100 квтч. Виробництво новинки розпочнеться наприкінці цього року, а у продаж він надійде на початку 2025-го.

Джерело матеріала
loader