Дизайнери сказали, у яких піжамах зустрічати 2025 рік
Дизайнери сказали, у яких піжамах зустрічати 2025 рік

Дизайнери сказали, у яких піжамах зустрічати 2025 рік

Компанія, що спеціалізується на виготовленні популярних текстильних виробів, розкрила, які фасони піжам для жінок будуть у тренді 2025 року.

Екологічна бавовняна піжама

У 2025 році екологічність відіграватиме значну роль у піжамній моді. Піжами з органічної бавовни є ідеальним вибором для спокійного сну. Завдяки дихаючій тканині ця одежа зберігає прохолоду влітку та тепло взимку.

Шовкові піжамні комплекти

Шовкові піжами, які пропонують водночас розкіш та елегантність, теж залишаться популярними. М’яка текстура шовку неймовірно відчувається на шкірі, а шикарний дизайн змушує вас почуватися особливою всю ніч. Зокрема, маст-хевом для жінок стануть шовкові піжамні комплекти, збагачені атласними деталями.

Мінімалістичний дизайн

У 2025 році на першому місці – простота та елегантність. Піжами з мінімалістичним дизайном, однотонними кольорами, тонкими лініями та мінімальними візерунками ідеально підходять для тих, хто хоче поєднати комфорт зі стилем.

Моделі піжам оверсайз

Піжами великого розміру, де комфорт є пріоритетом, стануть фаворитами у новому році. Завдяки вільному крою, що забезпечує максимальну свободу рухів, ці піжами зроблять час, проведений вдома, більш комфортним.

Піжама пастельних тонів

Щодо кольорів, то пастельні тони продовжуватимуть домінувати. Ніжно-рожевий, м’ятно-зелений, лавандовий і бежевий відтінки створюють заспокійливий ефект і водночас є приємними для очей. Ці кольори символізують стиль і спокій у піжамній моді.

Етнічні та богемні візерунки

У 2025 році етнічні та богемні візерунки також стануть трендовими. Піжами в богемному стилі, збагачені етнічними мотивами, ідеально підійдуть жінкам, які хочуть мати унікальний і неповторний образ.

Довідка: Богемний стиль дизайну — це змішування та поєднання різних кольорів, текстур і візерунків для створення унікального та індивідуального простору. Це вільний стиль, який заохочує творчість і самовираження.

Піжама з рюшами та мереживною обробкою

Для жінок, які не хочуть йти на компроміс з елегантністю, у 2025 році будуть популярні піжами з рюшами та мереживними деталями. Ці деталі додають одягу ніжності та романтичності, підкреслюючи елегантність.

Флісові піжамні набори

Неодмінною частиною зимового гардероба стануть флісові піжами з різноманітними візерунками та кольорами. Вони зберігають тепло тіла завдяки м’якій текстурі, а тому зігріють вас навіть у найхолодніші дні.

Зручна піжама для йоги та медитації

Зі зростанням тенденції до здорового способу життя, також набувають популярності зручні піжами, призначені для йоги та медитації. Ця піжама з гнучкої тканини, яка не сковує ваші рухи, є ідеальним вибором як для денних занять, так і для нічного сну.

Весела піжама з героями

У 2025 році в тренді також будуть піжами, прикрашені принтами ваших улюблених персонажів. Пропонуючи зручний і веселий стиль, вони дадуть вам змогу насолоджуватися приємними моментами вдома.

Джерело матеріала
loader