"Це було б так добре": Трамп заявив, що майже досяг ядерного роззброєння РФ і Китаю
"Це було б так добре": Трамп заявив, що майже досяг ядерного роззброєння РФ і Китаю

"Це було б так добре": Трамп заявив, що майже досяг ядерного роззброєння РФ і Китаю

Республіканець Дональд Трамп заявив, що Вашингтон був близький до угоди щодо позбавлення від ядерної зброї. Він наголосив, що ядерна війна — це "найбільша загроза".

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що майже досяг угоди з Китаєм та Росією про спільну ліквідацію ядерної зброї. Про це відомо з інтерв’ю на YouTube-каналі FLAGRANT, опублікованому 9 жовтня.

Інтерв'ю з Дональдом Трампом (про ядерну небезпеку — з 38:35)

"Ядерна зброя є найбільшою загрозою, яку ми маємо сьогодні у світі. Це не глобальне потепління, де океани підіймаються на 1/8 дюйма протягом наступних 500 років", — підкреслив республіканець.

Він наголосив, що вважає ядерну війну найбільшою загрозою для світу. Водночас ядерний потенціал мають п’ять країн. Трамп підкреслив, що незабаром вони матимуть більше, і США не мають цього допустити.

"Ми були близькі до угоди щодо позбавлення від ядерної зброї. Це було б так добре. Я говорю про Росію, нас самих і Китай. Тоді ми б залучили до і всіх інших, щоб рішуче позбутись ядерного потенціалу", — поділився політик.

Він розповів, що його дядько був професором у Массачусетському технологічному інституті та "геніальним ученим". Чоловік попереджав Трампа, що "колись це буде дуже небезпечно".

Нагадаємо, у Кремлі відповіли, чи дійсно республіканець Дональд Трамп сім разів спілкувався з президентом РФ Володимиром Путіним вже після того, як залишив президентське крісло у США.

8 жовтня суперниця Трампа на президентських виборах Камала Гарріс випила трохи пива у прямому ефірі та переповіла жарт про нього, назвавши політика невдахою. Після такої відвертості вона жартома виправдалась, що так на неї діє хмільне.

Теги за темою
Росія Китай
Джерело матеріала
loader
loader