Донька Елвіса Преслі зберігала тіло покійного сина у своєму домі два місяці після його смерті
Донька Елвіса Преслі зберігала тіло покійного сина у своєму домі два місяці після його смерті

Донька Елвіса Преслі зберігала тіло покійного сина у своєму домі два місяці після його смерті

Співачка та акторка Ліза Марі Преслі померла у 2023 році. Її мемуари "Звідси у велике невідоме" (From Here to the Great Unknown) дописала та випустила її донька – Даніель Райлі Кіо, пише Page Six.

У мемуарах донька Елвіса Преслі розповіла, що не змогла попрощатися з сином Бенджаміном Стормом Кіо одразу. Частково тому, що не могла вирішити, де саме поховати його. Тому зберігала тіло сина упродовж двох місяців вдома у спеціальній кімнаті, температура якої була не більше 13 градусів.

У моєму будинку є окрема спальня-касітас і я тримала Бена там два місяці. У штаті Каліфорнія немає закону, який зобов'язував би ховати когось негайно. Я знайшла дуже чуйну власницю похоронного бюро… Вона сказала: "Ми привеземо вам Бена",
– писала Ліза Марі.

Донька Елвіса Преслі зберігала тіло покійного сина у своєму домі два місяці після його смерті - Фото 1
Ліза Марі з сином Беном / Фото з інстаграму співачки

Ліза Марі з донькою Райлі хотіли по-особливому вшанувати пам'ять Бенджаміна – зробити татуювання з його ім'ям, а також нанести їхні імена на тіло покійного. Татуювальника для цього запросили додому.

"Ліза Марі Преслі тільки-но попросила цього бідолаху глянути на тіло її мертвого сина, яке опинилося просто поруч із нами в касітас. У мене було вкрай абсурдне життя, але цей момент входить до п'ятірки найкращих", – описала свої спогади Райлі.

Після того, як всім зробили татуювання, у Лізи Марі та Райлі з'явилось чітке розуміння, що з Бенджаміном час попрощатися. Похорон відбувся у Малібу, покійний спочиває на території маєтку у Грейсленді, де поховали й Елвіса Преслі, а згодом і Лізу Марі.

Чому Ліза Марі Преслі втратила сина

27-річного Бенджаміна Кіо знайшли мертвим у ванній кімнаті у його будинку в Калабасасі у липні 2020. Він вчинив самогубство. У Бенджаміна була алкогольна залежність та проблеми з ментальним здоров'ям.

Ліза Марі Преслі померла 12 січня 2023 року через зупинку серця. Експертиза встановила, що причиною стали ускладнення після операції зі зниження ваги, яку вона перенесла кілька років тому.

Джерело матеріала
loader
loader