Настя Каменських відверто про булінг: «Мене били, штовхали і насміхались»
Настя Каменських відверто про булінг: «Мене били, штовхали і насміхались»

Настя Каменських відверто про булінг: «Мене били, штовхали і насміхались»

Каменських продовжує говорити про рідну країну на інтервʼю в закордонних програмах та долучатись до міжнародних проєктів, де завжди наголошує на важливості міжнародної підтримки. У межах кампанії No al Bullismo NK розказала про свій досвід та дала практичні поради, які допоможуть підліткам і не тільки боротися з булінгом. Спочатку проєкт презентують в Європейському парламенті в Римі, а потім показуватимуть у школах Італії.

Автор кампанії No al Bullismo — Людовіко Альдасіо, блогер-мільйонник з Італії. Окрім NK, яка долучилась до проєкту від України, кампанію підтримали Глорія Гейнор, Карла Бруно та інші світові артисти, інфлюенсери, лідери думок з усього світу.

Настя Каменських на власному досвіді відчула, що таке булінг. Про це вона екслюзивно розповіла Viva!

«Звісно, я теж зіштовхувалась з булінгом. Наприклад, в дитинстві мене відправили за обміном у французьку родину. В цій сім'ї було двоє старших за мене дітей. А я — молодша дівчинка, ще й не француженка, а українка, тому мене постійно задирали, штовхали, скубали, били, насміхались, — відверто про біль дитинства розповіла Настя. — Дорослі не втручались, а от я, якщо чесно, досі пам'ятаю, як мені було боляче. Але також згадуючи цей час сьогодні, розумію, що це зробило мене більш сильною і такою, якою я є сьогодні. Тому усім жертвам булінгу я хочу побажати не боятися звертатися за допомогою і не забувати, скільки сили всередині кожного з нас. Але хочу нагадати і важливу річ дорослим: вам іноді може здаватись, що діти просто так граються, але це не так. Потрібно дивитись глибше і вчити дітей змалечку, що ображати слабших — це ненормально».

Співачка впевнена, що для кожної людини, а особливо для підростаючих поколінь важливо розуміти, що вони не одні і завжди отримають захист та підтримку, якщо опиняться у складній ситуації.

Фото: пресслужба

Джерело матеріала
loader
loader