Оля Полякова розповіла про кризу з чоловіком і чи приймає антидепресанти
Оля Полякова розповіла про кризу з чоловіком і чи приймає антидепресанти

Оля Полякова розповіла про кризу з чоловіком і чи приймає антидепресанти

Оля Полякова стала героїнею нового випуску проєкту «Екзамен». В інтерв'ю ведучій Маші Єфросиніній артистка розповіла, чи приймає антидепресанти, як зіткнулася з кризою середнього віку, про вечерю з Євгеном Чичваркіним, ставлення до «хороших росіян», продовження проєкту «Дорослі дівчата», чому повернула молодшу доньку з Великобританії та власні мрії.

  • Чи спонсорує Полякова творчість старшої доньки

Донка зняла кліп на дебютний свій трек “Шрами”. Дуже класно співає. Сама пише музику, текст, зробила аранжування, придумала сюжет кліпу та знайшла на нього гроші. Вона все повністю робить сама, і мало того, зовсім не радиться.

  • Оля Полякова зізналася, чи приймає антидепресанти

Криза середнього віку у мене сталася набагато пізніше, ніж в інших. Взагалі, ми всі різні, у жінки в середньому це трапляється з 36-42 років. У мене ніколи не було навіть часу відслідковувати свої почуття, я ніколи над ними не задумувалася. Я так відчувала, мені було комфортно, що я така весела, класна, енергійна, ніколи не давала собі можливості собі щось відчувати. Я не вміла досліджуватися свої почуття. Я не думала, чому буваю агресивна, то хочу їсти, то плакати. Мені здавалося, що це у мене такий характер. Але я перестала це вивозити і звернулася до психолога з запитом: “Я більше не можу, не вивожу свій характер, не розумію, куди йти, що нас і нашу країну чекає попереду”. Мені було дуже погано. У мене вперше в житті не було ніякого майбутнього. Цей стан переслідує всіх нас. Я вже два роки не мрію. У психіатрії це перша тема, коли людина в розваленому стані, її збирають. Коли я приїхала до Німеччини з дітьми на початку повномасштабного вторгнення, сиділа і ридала, моя подруга-психіатр почала складати мені план, щоб я мала якесь відчуття, що буде завтра. Я прийшла в розірваному стані до психолога, і те з чим я зараз працюю - це тривожність. Все з тривоги. Ти не можеш з собою залишатися на п'ять хвилин, ти хочеш себе зайняти, щоб не думати про те, що тебе тривожить. Ми плутаємо багато своїх бажань з тривогою. Я не вживаю антидепресанти, вони будуть для мене руйнівні, тому що моя енергія на сцені - це те, що виділяє мене з-поміж інших людей. І якщо я буду це все гасити, то я буду не я.

  • Полякова розповіла, чи готова до “переродження” “Дорослих дівчат”

Я сумую за нами “тими”: веселими, відвертими. Це ми задали той тон. Ми вперше розповіли про оргазми та проблеми в шлюбах. Зараз про це розповідають всі, це вже норма. Нам тоді писали, як нам не соромно? Я завжди на питання “чому не виходять “Дорослі дівчата”, кажу, що звикла, що цей проєкт революційний, і щоб було переосмислення та переродження, мала бути пауза, то нехай вона буде.

  • Оля Полякова розповіла, куди пішли гроші від вечері з Євгеном Чичваркіним 

Результат цієї дружби з Нікою Білоцерківською набагато цінніший, ніж те, що говорять. Я гарно пам'ятаю, коли був у нас один з останніх вечорів, де готував Євген Чичваркін, який багато робить для України, і співпрацює з Татою Кеплер, вони завозять на мільйони євро тактичної медицини, складних препаратів, якими ніхто не забезпечує достатньою мірою. Якби не вони, нашим бійцям на фронті було набагато гірше. Коли ми мали робити наш благодійний вечір, пронеслася буря. Писали, що “Полякова їде на Лазурове узбережжя їсти м'ясо, приготоване “хорошим руським” Чичваркіним. Це перпостили всі, і мені було цікаво, чи ці провідні видання опублікують дані наступного дня, що ми зібрали вісім мільйонів за один вечір. І це не збираючи артистів, не виставляючи звук, світло. Ми просто зібрали людей, які задонатили вісім мільйонів. Чи хтось написав, що ми купили, велику кількість медикаментів, швидку, евакуаційний автомобіль, які сьогодні рятують життя десятками?! Але ніхто про це не написав. Тому що хейт клікабельний. Ніка Білоцерківська зібрала чотири мільйони євро і це все передала в Україну.

  • Полякова розповіла, чому не поїхала цього року на фестиваль Лайми Вайкуле

Мене запросили, і я б поїхала, адже вважаю позицію Лайми однозначною, вона підтримує Україну, висловлюється у кожному своєму інтерв'ю проти війни. Не поїхала цього року, адже мені надійшла інша пропозиція від телеканалу взяти участь у проєкті “Неймовірні дуети”. Я вибрала проєкт у власній країні, дати збіглися і я подзвонила Лаймі і сказала, що не можу приїхати. Але якщо запросять наступного року і нічого не зміниться у позиції Лайми, то я приїду і буду співати українською, щоб люди не забували, що ми є. А взагалі я сподіваюся, що наступного року вже не буде війни.

  • Оля Полякова розповіла, чому повернула молодшу доньку з Великої Британії

Вона там не прижилася. Аліса повернулася, зі мною відбулося те саме - вона була витягнута з коренем в один день зі своєї домашньої атмосфери і закинута без мами в школу. Я сподівалася, що вона переросте, але вона не адаптувалася. Єдине що вона хотіла - повернутися додому, і в цьому поверненні був план. Вона мала повернутися у свою школу, у свій клас, жити саме у квартирі, з якої ми поїхали після початку повномасштабного вторгнення. Я почала там робити ремонт, і зітнулася з труднощами, адже всі люди пішли на війну і тепер немає кому покласти плитку. Дочка була багато під обстрілами, але їй нічого не страшно. Я кажу їй, що тут небезпечно, падають уламки, ми всі під Богом ходимо. Вона нічого не боїться, чує дрон, продовжує спати. Починають збивати дрон, вона теж не боїться. До всього звикла, знає роботу ППО, знає як стріляє танк. Страшно, що наші діти мають ці знання, що вони можуть відрізнити, яка зброя працює. Дочка впевнена, що з нами нічого не станеться, і я переймаю цю впевненість від неї.

  • Оля Полякова зізналася, що мала кризу у шлюбі з чоловіком

Ми за ці майже три роки переживали кризу, спочатку вона була пов'язана з війною, потім із моєю особистою кризою. Але я абсолютно зрозуміла, що ця людина для мене важлива. Ці відносини для мене важливі, навіть думка, що може бути якось по-іншому викликає у мене істерику. У нас складні стосунки. Це фундамент. Я раджусь з ним, і він завжди дає найкращі поради у житті. У нього багато крилатих виразів, у них багато мудрості та гумору. Останній був: “гроші не заробляються, а придумуються”. Про те що, думай наче гроші є, і вони з'являться.

Фото: Інстаграм

Джерело матеріала
loader