"Пішов на ***": півфіналіст US Open облаяв суддю після поразки росіянину: емоційне відео
"Пішов на ***": півфіналіст US Open облаяв суддю після поразки росіянину: емоційне відео

"Пішов на ***": півфіналіст US Open облаяв суддю після поразки росіянину: емоційне відео

26-річний тенісист із Меріленда у 1/16 фіналу ATP 1000 зустрічався із російським представником Романом Сафіулліними. Американець програв у трьох сетах та завершив виступи на турнірі в Китаї, про це повідомляє FirstSportz Tennis.

Тіафо виплеснув емоції на суддю матчу

У вирішальному тай-брейку при рахунку 5:5 Тіафо підкинув м'яч у повітря, але не збирався подавати. Через що суддя вирішив оштрафувати американського тенісиста за порушення часу та оголосив друг подачу для Френсіса.

Рішення рефері не дуже сподобалось американцю, він почав розбиратись, при цьому голосно кричав на суддю. Френсіс Тіафо програв поспіль два розіграші та у підсумку зазнав поразки у матчі.

Невдоволений Тіафо розбирається із рефері: дивіться відео

Після завершення матчу та рукостискань із суперником, 26-річний тенісист повернувся до рефері та почав кричати та облаяв його.

Пішов на ***! Пішов на ***! Пішов на ***, серйозно! Ти тра***в мене у цьому матчі,
– кричав Тіафо.

Покидаючи корт, американський тенісист додав: "Ти будеш у чорному списку на моїх матчах!".

Френсіс Тіафо облаяв суддю матчу: дивіться відео

Через деякий час після протистояння Френсіс Тіафо у соціальній мережі перепросив за свою поведінку та заявив, що він не та людина, яка була на корті. З його слів емоції контролювали його та йому прикро за інцидент із рефері.

"Пішов на ***": півфіналіст US Open облаяв суддю після поразки росіянину: емоційне відео - Фото 1Френсіс Тіафо перепросив за свою поведінку / Скриншот з інстаграму тенісиста

Він також попросив пробачення у вболівальників та пообіцяв стати кращим для всіх. Зазначимо, що у вересні 2024 року Френсіс Тіафо дійшов до півфіналу US Open.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader
loader