"Після того інциденту": окупанти зірвали концерт зрадниці Лоліті та зацькували її
"Після того інциденту": окупанти зірвали концерт зрадниці Лоліті та зацькували її

"Після того інциденту": окупанти зірвали концерт зрадниці Лоліті та зацькували її

Зрадницю Лоліту знову "скасовують".

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка народилася на Закарпатті, але живе в РФ і підтримує вторгнення країни-терориста в Україну, вже тривалий час страждає після відвідування "голої" вечірки Насті Івлєєвої. І навіть зараз зрадниці продовжують скасовувати концерти

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, сім'ї окупантів, які вбивають ні в чому не винних українців, зажадали заборонити концерт співачки Лоліти в підмосковному Раменському.

"Лоліта мала виступити на сцені Будинку культури "Сатурн" у Раменському 17 жовтня. Захід скасували на тлі низки звернень активістів. За словами громадських діячів, минулорічний вигляд артистки, яка з'явилася на "голій" вечірці в ніч із 20 на 21 грудня, суперечить встановленим нормам моралі. Заявники визнали неможливим концерт співачки після того інциденту. Активісти нагадали, що згідно із законопроєктом, внесеним до Держдуми в червні 2024 року, артистам забороняється здійснювати подібні вчинки", - повідомили пропагандисти.

Хто така Лоліта Мілявська?

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримував зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що було б утримувати літню матір і єдину доньку.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader