Поки в Україні йде війна, марафон «Єдині новини» триватиме, — Точицький
Поки в Україні йде війна, марафон «Єдині новини» триватиме, — Точицький

Поки в Україні йде війна, марафон «Єдині новини» триватиме, — Точицький

«Єдині новини» можуть бути тією платформою, де можна проговорювати та позбавлятися тих російських ворожих наративів, які були закладені в різні періоди розвитку України

Поки йде війна в Україні, марафон «Єдині новини» продовжуватиме свою роботу. Про це міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький сказав в інтерв’ю Голосу Америки.

«Поки є війна, нам потрібен Єдиний марафон. Він потрібен для того, щоб ми робили єдині підходи, які будуть розбивати пропаганду, яку робить Російська Федерація стосовно нас», — сказав Точицький.

За його словами, «Єдині новини» можуть бути тією платформою, де можна проговорювати та позбавлятися тих російських ворожих наративів, які були закладені в різні періоди розвитку України.

«Нам дуже важливо створити справді стратегічній комунікації сьогодення, не лише для зовнішнього світу, а й всередині. І без реального обговорення процесів, які відбуваються, буде доволі складно виграти цю війну», — додав міністр.

5 вересня Верховна Рада призначила новим міністром культури  і стратегічних комунікацій Миколу Точицького — заступника керівника Офісу президента та дипломата. За призначення проголосували 252 народних депутати.

  • Читайте також: Підсумки моніторингу телемарафону «Єдині новини» за липень—вересень 2024 року. Друга частина

Фото: Микола Точицький / Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader