“Похмілля від думок”: DRUM QUEEN випускає новий рок-сингл “Бетонні стіни”
“Похмілля від думок”: DRUM QUEEN випускає новий рок-сингл “Бетонні стіни”

“Похмілля від думок”: DRUM QUEEN випускає новий рок-сингл “Бетонні стіни”

Українська рок-виконавиця DRUM QUEEN випустила новий трек “Бетонні стіни”.

Це вже другий сингл майбутнього альбому топ-ударниці Кейт Багінської. За інформацією прес-релізу пісня “Бетонні стіни” — це відверта історія про боротьбу з внутрішніми бар’єрами, стереотипами і емоційними блоками, що відділяють людину від себе та від інших. Вона відображає стан розгубленості і втоми від суспільного тиску, соціальних масок і наративів, що керують життям.

Пісня демонструє протистояння рутинному світу, де справжні почуття людей ховаються за фасадом “ідеальності”.

“Це не просто трек, а справжній протест проти відмови від почуттів і страху перед новими емоціями.” — коментує Кейт DRUM QUEEN.

Поки світ переповнений хаосом, а “ледіс з манікюрами” за фальшивим блиском приховують свої справжні емоції, DRUM QUEEN закликає слухачів йти за своїми бажаннями, через “сотні бетонних стін” проходити всі перешкоди та не зважати на зовнішні наративи.

“Бетонні стіни” — це про сміливість бути відкритим до себе та до оточуючих. Одного моменту достатньо, щоб всі стіни зникли і відкрились нові горизонти.” — говорить Кейт.

DRUM QUEEN  — українська рок-артистка і віртуозна барабанщиця, яка за останні п’ять років виступала на сценах України, Європи та США. Вона виступала з топовими артистами країни, такими як Дантес, MONATIK, DOROFEEVA, Руслана, Тіна Кароль, Юлія Саніна та багато інших.

 

Джерело матеріала
loader