Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12

Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12

Преміальний седан Rolls-Royce Ghost проїв планове оновлення та отримав приставку Series II, а разом з нею і низку покращень. Торкнулися вони як інтер’єру моделі, так і екстер’єру.

Відрізнити новинку можна по перероблених решітках радіатора, які тепер мають підсвічування, фари з новою графікою і виразними ДХО, а також бампер з більшим повітрозабірником. Ще Ghost запропонований новий набір задніх ліхтарів, колісні диски з особливим дизайном та ексклюзивний відтінок для кузова Mustique Blue. Втім, у покупців седана залишилася можливість вибрати будь-який колір із палітри, яка включає 44 тисячі відтінків.

Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 1

Салон Ghost Series II зробили ще більш розкішним. У його оснащення включили нову мультимедійну систему на основі операційної системи Rolls Spirit з великим екраном, яка доповнена фірмовим додатком Whispers та підключена до потужної аудіосистеми з 18 динаміками. Оздоблення салону седана виконано новими матеріалами, а саме бамбуковою тканиною Duality Twill, як акценти використаний шпон ясена, а також металеві вставки. Як альтернатива запропоновано висококласну шкіру. Аналоговий годинник виконаний у вигляді мініатюрної статуетки «Дух екстазу».

Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 2

Незважаючи на строгі норми щодо викидів Rolls-Royce не відмовився від 6,75-літрового бітурбованого V12 потужністю 571 л.с. і 850 Нм крутного моменту. Цей двигун забезпечує моделі розгін з місця до «сотні» за 4,6 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Шасі доповнено пневматичною підвіскою. Привід – повний. Крім звичайного седана, до сімейства Rolls-Royce Ghost Series II входять також подовжений Ghost Extended Series II і бунтарський Black Badge Ghost Series II.

/
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 3
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 4
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 5
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 6
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 7
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 8
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 9
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 10
Rolls-Royce представив оновлений Ghost із бітурбованим V12 - Фото 11
Джерело матеріала
loader
loader