Укрпошта кардинально змінить функціонал мобільного додатку
Укрпошта кардинально змінить функціонал мобільного додатку

Укрпошта кардинально змінить функціонал мобільного додатку

Укрпошта готується до значного поновлення свого цифрового сервісу. За словами генерального директора компанії Ігоря Смілянського, у листопаді планується запуск нового мобільного додатка з розширеним функціоналом, який має суттєво покращити досвід користувачів поштових послуг.

Про це Смілянський розповів у інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що новий додаток, розроблений власним IT-департаментом Укрпошти, принесе низку вдосконалень. Користувачі зможуть відстежувати свої відправки в режимі реального часу, отримувати автоматичні push-повідомлення про статус посилок і навіть змінювати адресу доставки безпосередньо через програму.

"З листопада впроваджуватимемо новий мобільний додаток, і наш відправник зможе з його допомогою бачити: якщо він приніс відправку до обіду, гарантовано наступного дня він буде за адресою призначення в іншому місті", - пояснив Смілянський.

Гендиректор Укрпошти повідомив, що оновлений додаток також дозволить користувачам здійснювати оплату послуг та отримувати докладну інформацію про кожен етап доставки їхніх посилок. Це значне вдосконалення, порівняно з поточною версією, де користувачам доводиться вводити дані для відстеження вручну.

В даний час новий додаток проходить фазу бета-тестування, в якій беруть участь 22 тисячі співробітників Укрпошти. Це дозволить компанії виявити та усунути можливі недоліки перед офіційним запуском, забезпечуючи надійність та зручність використання всім клієнтам.

Запуск оновленої мобільної програми є частиною ширшої стратегії Укрпошти щодо модернізації своїх послуг та підвищення якості обслуговування клієнтів у цифрову епоху.

Нагадаємо, ми повідомляли, що з 1 жовтня Укрпошта підвищила тарифи на деякі послуги.

Джерело матеріала
loader
loader