Війська РФ ударили дроном по автівці у Козачій Лопані - поранена жінка
Війська РФ ударили дроном по автівці у Козачій Лопані - поранена жінка

Війська РФ ударили дроном по автівці у Козачій Лопані - поранена жінка

Російській війська 9 жовтня атакували дроном автівку у Козачій Лопані Харківського району, внаслідок чого дістала поранення жінка.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Російські окупанти завдали чергового удару FPV-дроном по мешканцях Козачої Лопані. Близько 10:30 загарбники вдарили дроном по цивільній автівці. Поранення отримала 76-річна жінка. Госпіталізована до лікарні”, - йдеться у дописі.

За словами голови Дергачівської громади Вячеслава Задоренка, в момент удару в автомобілі перебували троє людей.

“У цивільній автівці, атакованій російським FPV-дроном у Козачій Лопані, перебувало троє місцевих мешканців – двоє чоловіків та одна жінка. 76-річна жінка госпіталізована до лікарні у стані середньої тяжкості з контузією та уламковими пораненнями спини. Чоловіки зазнали контузій та гострих реакцій на стрес, від госпіталізації відмовилися”, - розповів Задоренко.

За його інформацією, селище щодня обстрілюють, зокрема, окупаційна армія атакує транспорт.

“Козача Лопань щодня піддається ворожим обстрілам і атакам дронів. Пересуватися селищем небезпечно, особливо на автомобілях, оскільки окупанти свідомо обирають їх як цілі і чинять терор проти мирного населення”, - зазначає Задоренко.

Як повідомлялося, війська РФ уранці 9 жовтня дроном атакували автомобіль у Куп'янську, внаслідок чого дістав поранення чоловік.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader