Гороскоп на жовтень 2024: Ракам - драма, Рибам - щастя
Гороскоп на жовтень 2024: Ракам - драма, Рибам - щастя

Гороскоп на жовтень 2024: Ракам - драма, Рибам - щастя

Астрологи розповіли, що пророкують зірки в жовтні всім знакам зодіаку.

Гороскоп на вересень 2024 пророкує події та вплив планет на кожен знак зодіаку цього місяця. Будьте готові до змін і дізнайтеся, як використовувати позитивні енергії цього періоду на свою користь.

Не пропустіть можливість дізнатися, що чекає на вас у серпні 2024 і як зробити цей місяць особливим і успішним для себе!

Гороскоп на вересень - Овен

Цього місяця ви можете почуватися більш похмурим, ніж зазвичай, Овни, і зараз як ніколи важливо реагувати на це зі співчуттям. Оскільки ваша правляча планета Марс перебуває в Раку, ви будете переживати свої повсякденні емоції трохи глибше.

Усі ці бурхливі емоції можуть виплеснутися назовні в повний місяць у вашому домашньому знаку 17 жовтня. Енергія цього повного місяця може спровокувати драму між вами і вашими однолітками; відійдіть від напруженої ситуації й охолоньте, щоб діяти раціонально.

Гороскоп на вересень - Телець

Втілюйте в життя свої бажання і сміливо йдіть за натхненням цього місяця, Тельці. Планета спілкування Меркурій рухається напруженим Скорпіоном, даючи вам змогу зустрітися віч-на-віч із тим, чого ви справді хочете в цей момент.

Планета дії Марс також перебуває у вашому 3-му домі спілкування і розуму цього місяця, дозволяючи цим бажанням виплеснутися з вас. Слова мають силу; не варто недооцінювати простоту і дієвість того, що ви говорите людям про свої бажання.

Гороскоп на вересень - Близнюки

Цей сезон Терезів буде особливо грайливим для вас, Близнюки. Ваша керівна планета, Меркурій, у першій половині місяця перебуватиме у вашому 5-му домі романтики й дитячого духу. Ви можете відчути дружні почуття або роман, що зароджується, який змусить вас почуватися захоплено і запаморочливо.

Наприкінці місяця Меркурій також увійде в знак Скорпіона, переключивши вашу увагу на професійну діяльність. Цього місяця ви отримаєте те, що вкладете у свою кар'єру, і зможете весело провести час.

Гороскоп на вересень - Рак

Завдяки тому, що планета Марс рухається вашим домашнім знаком, ви почуватиметеся енергійними цього місяця, Рак. Цей надлишок енергії буде корисним під час затемнення 2 жовтня, коли вам може знадобитися провести кілька змістовних бесід із близькими людьми, а також під час повного місяця в Овні 17 жовтня, який може викликати драму. Особливо в цей збуджений місяць остерігайтеся перегорання. Приділіть час відпочинку і розслабленню в такій необхідній самотності.

Гороскоп на вересень - Лев

Цього місяця, Леве, ви дуже цінуватимете час, проведений на самоті й у колі сім'ї. Планета Марс, що діє, висвітлює ваш 12-й дім завершення й самотності; у поєднанні із сонячним затемненням на початку місяця це може змусити вас відчути себе більш схильним до того, щоб зачинити двері й трохи відпочити.

Як товариський знак із дикими дітьми, моменти інтроверсії можуть здатися вам тривожними, але час, проведений на самоті, може принести багато користі. Венера висвітлюватиме ваш 4-й дім, присвячений дому та сім'ї, тож ви можете знайти розраду в сімейному спілкуванні більше, ніж зазвичай.

Гороскоп на вересень - Діва

На початку місяця, Діва, ваша практична натура посилиться, оскільки ваша керівна планета Меркурій перебуває в центрі вашого 2-го дому грошей і роботи. Особливо під час сонячного затемнення 2 жовтня ви можете знайти нові способи заробляти на життя.

Пізніше цього місяця ваша увага переключиться на близькі стосунки, оскільки повний місяць висвітлить ваш 8-й дім інтимності та загальних ресурсів. Використовуйте гармонійну природу сезону Терезів, щоб вести важливі розмови з ноткою химерності.

Гороскоп на вересень - Терези

Це потужний місяць для вас. Завдяки сонячному затемненню, яке відбудеться 2 жовтня у вашому знаку, ви можете очікувати закриття дверей і відкриття нових. Цей час нових починань ознаменовано тим, що Венера, яка керує вашим знаком, переходить у знак Скорпіона. Не дивуйтеся, якщо ви відчуєте глибоке бажання романтичного зв'язку і прагнення висловити його. Любов - це джерело енергії для вас, тож використовуйте її, щоб зарядити себе енергією в цей період змін.

Гороскоп на вересень - Скорпіон

Жовтень обіцяє бути досить напруженим для вас, Скорпіон, але, чесно кажучи, коли ви не напружені? Оскільки ваша правляча планета Марс перебуває в емоційному Раку, ви можете відчути себе трохи чутливішим, ніж зазвичай.

На щастя, планета любові Венера і планета спілкування Меркурій цього місяця перебувають у вашому домашньому знаку, що підсолодить вам життя і дасть змогу висловити свої емоції. Найменше вам захочеться затикати рота, коли ви перебуваєте у своїх почуттях, тому спеціально заплануйте якісний час із близькими людьми, а на вихідних вирушайте кудись розважитися.

Гороскоп на вересень - Стрілець

Цей місяць принесе розуміння як вашого внутрішнього світу, так і вашого становища в суспільстві, Саг. Сонячне затемнення 2 жовтня потрапляє у ваш 11-й дім дружби і соціальної обізнаності, даючи вам деяке уявлення про людей, якими ви себе оточуєте.

Ваша правляча планета Юпітер також стає ретроградною 9 жовтня, що спонукає до ще більшого самоаналізу. Через безліч змінних чинників 17 жовтня, під час повного місяця у вогняному Овні, ви можете очікувати невеликої драми. З іншого боку, наприкінці місяця Венера переходить до вашого домашнього знака; вирушайте на веселі побачення в цей час, коли ви будете ще чарівнішими, ніж зазвичай.

Гороскоп на вересень - Козеріг

Ви, як завжди, амбітні, і цей місяць стане для вас плідним у професійному плані, Кап. Завдяки сонячному затемненню 2 жовтня, що висвітлює ваш 10-й дім кар'єри й довгострокових цілей, ви можете виявити, що відкриваєте нову главу у своєму професійному житті. Цьому періоду змін сприятиме і Плутон, що переходить у директне положення у вашому домашньому знаку. Зміни можуть здатися непосильними; поплескайте себе по спині й не забувайте іноді робити перепочинок, можливо, вирушивши в подорож на вихідні.

Гороскоп на вересень - Водолій

Завдяки своїй новаторській натурі ви завжди йдете попереду всіх, а з огляду на те, що цього місяця на горизонті відбудуться важливі місячні події, включно із сонячним затемненням, ви точно не відчуватимете нестачі натхнення. Цього місяця ви також матимете успіх у своїй професійній діяльності, оскільки Венера перебуває у вашому 10-му домі кар'єри. Не сумнівайтеся у творчих здібностях свого розуму, навіть якщо люди не завжди вас розуміють.

Гороскоп на вересень - Риби

Для вас, Риби, це прекрасний час, щоб зростити свій багатий внутрішній світ. Сонячне затемнення на початку місяця спонукає вас зазирнути всередину себе і поміркувати про те, чого ви дійсно бажаєте. Крім того, Меркурій, Марс і Венера цього місяця перебувають у водних знаках, тому ви навчитеся довіряти своїм емоціям і дозволяти їм направляти вас. Чи то романтичні захоплення, чи то зміна професії, ваші інстинкти вже знають, що зробить вас щасливим.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Джерело матеріала
loader