Khayat зізнався в яких стосунках перебуває з Тіною Кароль
Khayat зізнався в яких стосунках перебуває з Тіною Кароль

Khayat зізнався в яких стосунках перебуває з Тіною Кароль

Khayat зізнався, що не отримував пропозицію співпраці з Тіною Кароль після закінчення проєкту "Голос країни".

Український співак Khayat (справжнє імʼя Андрій Хаят) розповів у яких стосунках перебуває з артисткою Тіною Кароль, яка була його тренером на проєкті "Голос країни". Подробицями артистподілився в інтервʼю видання Фокус.

Так, співак зізнався, що попри завершення проєкту він зберіг хороші стосунки з тренеркою. Він додав, що звісно не пише її кожного дня, але при зустрічі завжди раді бачити один одного. Також Khayat відповів, чому не став членом команди співачки, яка сьогодні активно продюсує артистів.

"Тіна на той час не позиціювати себе як продюсера або людину, яка готова займатися кар'єрами інших артистів. Я думаю, що на проєкті вона дала мені достатньо для того, щоб я йшов у своє плавання", — сказав співак.

Також він додав, що насправді якби він отримав пропозицію долучитися до команди Тіни, то він навіть уявлення немає, ким би міг там бути. Однак він зазначив, що все ж пропозицій про співпрацю не отримував.

"Я не знаю ким би я міг стати в команді Тіни, але таких пропозицій не надходило і це добре. Ми колеги, які поважають одне одного й отримати таку пропозицію для мене було б щонайменше дивно", — резюмував артист.

Більше читайте в ексклюзивному інтерв'ю співака спеціально для Фокусав якому він відповів, що відбувається в його житті та хто продюсує його творчість.

Джерело матеріала
loader