Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок
Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок

Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок

Підрозділ Mopar, який входить до складу Stellantis та спеціалізується на тюнінгу американських брендів концерну, представив тизери новинок для щорічної спеціалізованої виставки SEMA.

Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок - Фото 1

Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок - Фото 2

2024 Dodge Charger Daytona Scat Pack

За попередніми даними, одним із шоу-стоперів стане рестомод на базі класичного Dodge Charger Daytona 60-70-х років минулого століття. Спочатку машину мали показати відвідувачам торішньої SEMA, але концерн прийняв рішення не брати участь у шоу через страйк UAW (Об’єднана профспілка робітників автомобільної промисловості). Крім того, компанія представить різні цікаві доробки для представленого цього року електрокара Dodge Charger Daytona.

Mopar готує до виставки SEMA кілька яскравих новинок - Фото 3

2025 Ram 1500 RHO

Також на відвідувачів найбільшої у світі виставки тюнінгу та аксесуарів очікують ефектні пікапи Ram, включаючи найсвіжішу версію 1500 RHO. Судячи з тизера, додаткові аксесуари від Mopar дозволять підкреслити позашляхові можливості моделі, так і його спортивний потенціал. Сподіватимемося, що UAW не підкладе чергової свині, і концерн зможе цього року порадувати своїх фанів цікавими новинками.

Джерело матеріала
loader
loader