Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025
Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України з футболу продовжить свій шлях у Лізі націй 2024-2025. Команда Сергія Реброва проведе у Познані номінально домашню гру проти Грузії, пише 24 Канал. Початок – о 21:45 за київським часом.

Віра у камбек

Наша команда провалила виступи на Євро-2024, не вийшовши з групи. А у вересні Україна вже ганебно стартувала у Лізі націй. Програші від Албанії та Чехії явно розчарували фанатів.

Як наслідок, до жовтневих ігор українці підійшли без балів та на останньому місці у групі дивізіону В. Наступний матч наша команда грає проти лідера квартету Грузії. Після сенсаційного виходу у плей-оф Євро-2024 підопічні Віллі Саньоля продовжують запалювати в Лізі націй.

Грузини здолали албанців та чехів та налаштувались на вихід в дивізіон А. Україні ж для цього потрібно тепер вигравати всі матч, осічки віддалять нас від еліти та наблизять до Ліги С.

Тому дуже недоречними стали травми низки провідних гравців. Україні у жовтні не допоможуть Ярмоленко, Лунін, Бражко, Циганков, Миколенко, Зінченко, Маліновський та Піхальонок. Це дозволило отримати дебютний виклик Калюжному, Криськіву та Назаренку.

Де дивитися

Матч Україна – Грузія онлайн можна буде на ОТТ-платформі MEGOGO, а також на регіональних каналах Суспільного. Початок поєдинку – 11 жовтня о 21:45 (за київським часом).

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Україна – Грузія. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найбільш цікавими його моментами.

Теги за темою
збірна України
Джерело матеріала
loader