Представлений новий BMW X3 M50
Представлений новий BMW X3 M50

Представлений новий BMW X3 M50

BMW повертається на Rebelle Rally зі спеціально модифікованим X3 M50, створеним для бездоріжжя. Модифікований X3 M50 отримав турбований 3,0-літровий шестициліндровий рядний двигун і 48-вольтову м’яку гібридну систему, в якій електродвигун інтегрований у восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Така установка дає кросоверу 393 л і 580 Нм крутного моменту. Цього достатньо, щоб дозволити звичайним варіантом розганятися від 0 до 96 км/год за 4,4 секунди, перш ніж досягти максимальної швидкості 250 км/год.

У Rebelle Rally команди орієнтуються на місцевості по-старому без смартфонів або GPS. Вони повинні проїхати 2500 км пустинями Каліфорнії та Невади.

Преміальний кросовер оснащений спеціальними захисними пластинами та колесами Rotiform, взутими у шини Falken Wildpeak A/T Trail. До них приєдналися багажник на даху Front Runner Slimline II, ящики для зберігання Wolfpack та допоміжні фари Rigid Industries. X3 також має керамічне покриття та носить захисну плівку для фарби із сатиновим покриттям.

Цікаво, що доопрацьований BMW X3 M50 надійде до американських дилерських центрів наприкінці цього місяця, але ціна поки що не повідомляється.

Джерело матеріала
loader
loader