Преміальний Lexus LX отримав нову економічну версію
Преміальний Lexus LX отримав нову економічну версію

Преміальний Lexus LX отримав нову економічну версію

У сімействі преміального кросовера Lexus LX з’явилася нова версія із приставкою 700h у назві. Вона оснащена гібридною силовою установкою і є найекономічнішою.

Під капотом цієї версії кросовера встановлений 3,5-літровий бітурбований двигун V6, який працює в парі з електромотором та 10-ступеневою автоматичною коробкою передач. Привід – повний із знижувальною передачею. Віддачу цієї силової установки не розкрили. Відомо, що на споріднених Toyota Tundra та Sequoia вона видає 443 к.с. та 790 Нм.

У компанії зазначили, що використання гібридної установки призвело до збільшення маси автомобіля до 2780 мм. Однак це ніяк не позначилося на позашляхових характеристиках Lexus LX. Заявлено, що він як і раніше може долати броди глибиною 700 мм. При цьому батарея отримала додатковий захист від вологи.

Візуально новинка не відрізняється від інших представників сімейства. У оснащення її салону включили вдосконалену мультимедійну систему з 12,3-дюймовим екраном і оновленим інтерфейсом. В обробці використані нові матеріали.

/
Преміальний Lexus LX отримав нову економічну версію - Фото 1
Преміальний Lexus LX отримав нову економічну версію - Фото 2
Джерело матеріала
loader