"Це дуже зручно": Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком
"Це дуже зручно": Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком

"Це дуже зручно": Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком

Dorofeeva розповіла, чому Кацурін не створює "штучних" пісень, та про що говорить із ним перед сном.

Українська співачка Надя Дорофєєва в особі ресторатора Михайла Кацуріна знайшла не тільки чоловіка, а й "музичного партнера". Він виступив співавтором безлічі пісень із нового альбому артистки, який вийшов у вересні.

При цьому Dorofeeva зазначає, що такий сімейно-творчий тандем приносить їй велике задоволення. Цим вона поділилася в новому інтерв'ю, яке вийшло на її YouTube-каналі.

"У мене з'явився такий музичний партнер, і ми відчуваємо один одного. Ми говоримо про пісні, засинаючи: "Було б прикольно зробити так чи так, чи так". Це дуже зручно. Саме тому, що ми створюємо це разом, це не штучно створені пісні. Це дуже важливо", - розповіла Надя.

Також вона зізналася, що основною рушійною силою її з Кацуріним спільної творчості є емоції. Негативні теж беруть до роботи - пісні "Гість" і "Немає мережі", наприклад, були написані, коли між подружжям виник конфлікт.

"Кажуть, артист має бути голодним. У нас пісні створюються, коли є якась емоція. Я йому кажу: "Так що, сваритися більше треба, щоб ще хитовішими були пісні", - пожартувала Dorofeeva.

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

'Це дуже зручно': Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком
Хто така Надя Дорофєєва / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше чоловік Юлії Саніної, креативний директор і гітарист гурту The Hardkiss Вал Бебко після 9 місяців мовчання і чуток про втечу вийшов на зв'язок із прихильниками і повідомив, де перебуває зараз.

Також онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, зізналася, чим заробляє на лакшері-життя в США. Ідея прийшла до неї після стажування в престижній американській компанії.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader