У Києві серед гаражів виявили кросовер Lamborghini із яскравим тюнінгом
У Києві серед гаражів виявили кросовер Lamborghini із яскравим тюнінгом

У Києві серед гаражів виявили кросовер Lamborghini із яскравим тюнінгом

Lamborghini Urus Mansory вирізняється агресивним обвісом та заднім антикрилом. За доплату потужність двигуна можуть збільшити до 745 чи навіть 900 сил.

У Києві знайшли занедбаний кросовер Lamborghini Urus в тюнінгу від Mansory. Рідкісне авто стоїть просто неба на території одного зі столичних гаражних кооперативів. Про це повідомляє сайт ТопЖир.

Авто вирізняється агресивним дизайном
Фото: carspotter.ukraine

На фото видно, що Lamborghini Urus Mansory має номери Харківської області. Кросовер пошкоджений – у нього немає частини розширювача задньої арки та накладки на поріг.

Mansory Venatus (саме так називається тюнінгований Lamborghini Urus) – справжній раритет, адже кросовери випускають дрібними партіями.

Ззаду встановлено антикрило
Фото: carspotter.ukraine

Тюнінг Lamborghini Urus від Mansory включає низку елементів з карбону – агресивний передній бампер, обвіс, новий капот та заднє антикрило. Також встановлюють колісні диски діаметром до 24 дюймів.

Важливо Новий BMW M5 та електричний Maybach: які елітні авто нещодавно з'явилися в Україні (фото)

За доплату салон Lamborghini Urus оздоблюють дорогою шкірою та карбоном, причому доступні яскраві і дуже незвичні комбінації кольорів.

Потужність двигуна кросовера можуть збільшити до 900 сил
Фото: Mansory

Крім того, тюнінг Lamborghini Urus від Mansory може торкнутися і двигуна. Пропонують кілька рівнів його доопрацювання: потужність 4,0-літрового V8 твін-турбо можна збільшити з 650 до 745, 820 або 900 сил. У останньому випадку розгін до сотні займає 2,9 с, а максимальна швидкість становить 323 км/год.

Між іншим, недавно в Києві бачили ще один кросовер Lamborghini Urus Mansory, проте він мав іноземні номери.

Також Фокус розповідав, що у Львові засвітився рідкісний заряджений BMW із дизелем.

Джерело матеріала
loader