У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція
У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція

У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція

У Рівному в поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що їде містом на шаленій швидкості і що його переслідують правоохоронці. Врешті, порушника все ж затримали. Виявилося, що він перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Про курйозний випадок повідомив у Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

- У Волинській області на дорожній станції патрульної поліції вночі зупинили водія з ознаками наркотичного сп'яніння. Але той вирішив, що втекти від поліцейських - це хороша ідея, тому рушив в напрямку Рівного. Орієнтування про втікача одразу отримали рівненські патрульні. Водій летів 150+ км/год, тому поліцейські припустили, що їхатиме він центральною вулицею міста і створили штучний затор, - йдеться у повідомленні.

Олексій Білошицький розповів, що за декілька хвилин водій-втікач вже був у Рівному. Паралельно він встиг зателефонувати на 102 і повідомити про швидкість, з якою рухається, і про поліцейські авто, які його переслідують... Оскільки діватися було нікуди, він зменшив швидкість та зупинився. Проходити огляд на стан сп'яніння відмовився.

- Проте, всі "плюшки" за 5-зірочок погоні все ж отримав. Не повторювати в реальному житті, - написав правоохоронець.

  • 29 квітня у Києві чоловік викликав поліцію через увімкнену бритву, яку забув у ванній. Правоохоронцям він сказав, що не може заснути через перфоратор сусідів.
  • 1 квітня 2023 року поліцейські розповіли про найкурйозніші виклики на лінію 102 з початку року. Серед випадків, які виділили патрульні, було звернення жінки, яка просила допомогти знайти своє авто на стоянці ТРЦ, інший чоловік скаржився, що його постійно обманюють. 
Джерело матеріала