Благодійники передали громаді Херсонщини майже 960 тонн твердого палива
Благодійники передали громаді Херсонщини майже 960 тонн твердого палива

Благодійники передали громаді Херсонщини майже 960 тонн твердого палива

Благодійники доставили майже 960 тонн твердого палива для близько 480 постраждалих від війни родин у Дар’ївській громаді Херсонської області.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

"Співробітники БФ "Збережи світ" за підтримки нідерландського фонду у справах біженців Stichting Vluchteling вже доставили майже 960 тонн твердого палива для близько 480 постраждалих від війни родин у Дар’ївській громаді (Херсонської області, - ред)", - йдеться в повідомленні.

У відомстві підкреслюють, що така допомога є вкрай важливою для жителів прифронтової області, де внаслідок постійних ворожих обстрілів зруйновані й пошкоджені домівки, а також критична інфраструктура.

Раніше у межах підготовки до опалювального сезону завдяки співпраці Мінреінтеграції та Механізму цивільного захисту Європейського Союзу за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі сім прифронтових областей отримали генератори.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що напередодні зими Україна має нагальні виклики, серед яких забезпечення питною водою населення південних регіонів країни, енерго- й теплопостачання та будівництво 2-го та 3-го рівня захисту об'єктів критичної інфраструктури.

Теги за темою
допомога Нідерланди
Джерело матеріала
loader