Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон"
Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон"

Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон"

Подробиці про підготовку до стихійного лиха розкрила у відео на TikTok його донька Раїса.

Будинок американця Педро Касареса з Орландо вдалося вберегти від руйнувань під час потужного урагану "Мілтон" завдяки його ретельній підготовці.

Педро став відомим в інтернеті після того, як убезпечив свій будинок, обв'язавши дах спеціальними ременями з металевими гаками, що були закріплені на вісім футів у цемент.

Подробиці про підготовку до стихійного лиха розкрила у відео на TikTok його дочка Раїса.

"У нас усе добре. Щойно вийшли, щоб прибрати й оцінити наслідки. Жодних серйозних пошкоджень - навіть черепиця залишилася на місці. Це єдиний будинок моїх батьків, тому, звичайно, вони постаралися його захистити", - розповіла Раїса, демонструючи наслідки шторму.

Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон"
Чоловік оригінально врятував свою оселю від урагану "Мілтон" / Фото: скріншот із відео

У той час як інші будинки в цьому районі постраждали серйозніше, з вибитими вікнами і деревами, що впали, будинок Касареса вцілів завдяки його уважній підготовці.

Дивіться відео про те, як чоловік врятував свій будинок від урагану:

@simplyuniquesmiles93 Ми пережили наш другий ураган, і нам пощастило, що наш будинок не зазнав ніяких божевільних пошкоджень. Мої молитви все ще продовжуються для тих, хто сильно постраждав у цей час. Ми з татом збираємось їхати, щоб перевірити, чи комусь потрібна допомога????#HurricaneMilton#CentralFL#Orlando#FLhomegoesviral#homeestrappeddown#homedepot#lowes#USCC#cargocontrolstraps#acehardware#CNN#wash2news#spectrumnews#telemundo#univision#dailymail#abcnews#ukradiostation♬ Натхненний - neozilla

Раніше ми писали, коли правильно користуватися дезодорантом. Використання дезодоранту та антиперспіранту стало буденною звичкою для кожного, але чи правильно ви його використовуєте? Порада експертів може змінити ваше життя, а також дасть вам змогу отримати максимум користі з цього предмета щоденного використання.

Джерело матеріала
loader
loader