Які знаки зодіаку оберігають вищі сили: їх завжди захищатимуть та підтримуватимуть
Які знаки зодіаку оберігають вищі сили: їх завжди захищатимуть та підтримуватимуть

Які знаки зодіаку оберігають вищі сили: їх завжди захищатимуть та підтримуватимуть

Астрологи назвали представників зодіакального кола, які перебувають під захистом ангелів.

Розповідаємо, хто зі знаків зодіаку має потужний небесний захист, здається, що їх ніщо не може здолати.

Овен

Це перший знак зодіакального кола, тому він має нестримну жагу до життя і пригод. Йому досить легко вдається вирішувати будь-які проблеми й виходити сухим із води. Іншим залишається лише дивуватися, як у них це виходить. А все тому, що Овна ведуть вищі сили, і в найтяжчі хвилини він сміливо може звертатися до них за допомогою у формі молитви. Однак, щоб не втратити покровительство небес, цьому знаку не можна брехати ні собі, ні іншим.  

Телець

Це той знак зодіаку, який шанує стабільність та комфорт, тому дуже переживає за те, щоб не втратити свого добробуту. Іноді він надумує собі купу проблем, а потім сам намагається їх вирішити. Втім, у нього є янгол-охоронець, який завжди направляє його на правильний шлях і не дає зійти з нього. Здається, що цей знак зодіаку легко долає життєві перешкоди й досягає своїх цілей. А все тому, що вищі сили допомагають Тельцям ставати успішними та щасливими.

Лев

Представники цього знаку зодіаку хочуть бути першими в усьому і задля цього старанно працюють. Вищі сили люблять їх за непохитність, владність та рішучість, тому завжди дають їм те, що вони хочуть. Однак, щоб Лев не втрачав своїх можливостей і удачі, йому не можна маніпулювати іншими людьми. Інакше янгол-охоронець покине свого підопічного і більше ніколи не повернеться.

Стрілець

Стрільців завжди супроводжує везіння, і ось чому. Цей знак зодіаку має у покровителях щедрого Юпітера – це планета безмежних можливостей. Тому всі біди обходять Стрільців стороною, вони неначе "народжені в сорочці". Стрільцям таланить в усьому – у грошах, стосунках, з роботою та друзями. Однак, вони завжди повинні йти до своєї мети, інакше доля відкидатиме їх назад, і їм доводитиметься все починати знову.  

Риби

Це той знак зодіаку, якому щастить практично в усьому. А все недарма, просто Риби мають у покровителях дуже сильного янгола-охоронця. Вони можуть собі дозволити навіть не напружуватися, гроші, успіх та щастя самі пливуть до їхніх рук.  Риби, якщо відчувають якусь проблему, можуть легко її уникнути, бо мають добре розвинену інтуїцію. Щоб ця біла смуга ніколи не закінчувалася, Рибам треба завжди прислухатися до свого внутрішнього голосу.

Виберіть символ, щоб дізнатися послання вашого ангела-охоронця

Ці знаки зодіаку заробляють найбільше за всіх: їм даються всі можливості для успіху й багатства

Ці три знаки зодіаку розлучаються частіше за інших: вони нестворені для шлюбу

Джерело матеріала
loader
loader