Кейт Міддлтон знову з'явилася на публіці без культової прикраси
Кейт Міддлтон знову з'явилася на публіці без культової прикраси

Кейт Міддлтон знову з'явилася на публіці без культової прикраси

Принцеса Уельська вже кілька місяців носить просту обручку з сапфірами й діамантами замість тієї, що отримала в подарунок від принца Вільяма на заручини.

Кейт Міддлтон обійшлася без своєї сапфірової обручки, вдягнувши "каблучку вічності" під час візиту в Саутпорт із принцом Вільямом, пише Daily Mail.

Майбутня королева не вдягає каблучку принцеси Діани з 12-каратним цейлонським сапфіром уже довсить давно, надаючи перевагу тонкій золотій каблучці з діамантами і сапфірами, яку називають "каблучкою вічності". Вперше вона з'явилася в ньому в серпні під час зйомок відео з напуттям олімпійської збірної Великої Британії.

Каблучку з великим сапфіром Кейт змінила на скромнішу
Фото: Getty Images

Для зустрічі з сім'ями жертв нападу на дітей у балетному класі в Саутпорті, який стався в липні, Кейт одягла сукню в горошок Whistles Margot з колекції 2018 року за 159 фунтів стерлінгів. Вона доповнила сукню структурованим пальтом від свого улюбленого дизайнера Alexander McQueen і золотими сережками від Catherine Zoraida вартістю 1750 фунтів стерлінгів.

Раніше Кейт одягала це ж пальто на церемонію вручення премії Earthshot Awards у Бостоні, коли літала до США в грудні 2022 року, щоб підтримати принца Вільяма.

Заміну Кетрін обручки на простішу фармацевт-онколог Дачі Лю пов'язав з її лікуванням від раку.

"Під час лікування раку є кілька практичних причин, чому комусь може знадобитися зняти обручки. Хіміотерапія може викликати затримку рідини в руках, через що обручки можуть бути тугими і важкими", — сказав він.

Лю додав, що металеві каблучки можуть заважати променевій терапії та спричиняти такі проблеми, як опіки шкіри навколо прикраси.

Нагадаємо, Фокус писав, що Кейт Міддлтон зустрілася з дівчиною-фотографом, яка помирає від раку.

Теги за темою
Кейт Міддлтон
Джерело матеріала
loader