Сучасна класика: 10 порад, як зробити розкішну ванну кімнату
Сучасна класика: 10 порад, як зробити розкішну ванну кімнату

Сучасна класика: 10 порад, як зробити розкішну ванну кімнату

Дизайнерка інтер'єрів Вікторія Дворжанська на своїй сторінці в інстаграмі поділилася кількома порадами, які допоможуть зробити ідеальний санвузол. Оформлена за цим алгоритмом ванна кімната завжди залишатиметься у тренді, адже матиме позачасовий дизайн.

Колір

Розкоші кімнаті можна додати, використовуючи контрастні кольори. При цьому, вдале поєднання бежевих відтінків створить теплий та чистий інтер'єр. За словами дизайнерки, якщо колір плитки ідеально збігається з кольором меблів та дверей, то інтер'єр має особливо вишуканий вигляд.

Непомітні люки

Будь-які технічні чи ревізійні люки потрібно приховувати. На сьогодні приховані люки під плитку можуть бути настільки непомітними, що без підказки майстер його не знайде.

Класична сушарка

Сушарка, виконана у класичному дизайні, відразу додає розкоші ванній кімнаті. Звісно, моделі з металевими кульками дорожчі за стандартні мінімалістичні, але саме вони роблять інтер'єр вишуканим.

Бойлери від Bosch – це класика для нагріву гарячої води. Доступні моделі об’ємом до 150 літрів. Просто, надійно, на різний бюджет. А зручний функціонал забезпечує просте керування бойлером, без жодних проблем.

Фрезерування стільниці

Фігурне фрезерування стільниці на тумбах видає натуральність матеріалу. Текстура каменя додає інтер'єру благородного вигляду, тому такі елементи варто додати до своєї ванної кімнати.

Ручки

Під час ремонту особливу увагу потрібно звернути на меблеві ручки. Ефектні деталі можна порівняти зі справжніми коштовними прикрасами, які додають стильного шарму ванній кімнаті.

Поради оформлення ванної кімнати: дивіться відео

Штукатурка

Штукатурка над плиткою з ледь помітним блиском – це ідеальний варіант для ванної кімнати. Цей матеріал хоч і здається тендітним, але не боїться вологи. Крім того, якщо наносити штукатурку у невеликій кількості, то дизайн матиме дуже стриманий і водночас елегантний вигляд.

Плитка

Плитка із фризом і плінтусом – прийом, який пасує лише для класичних інтер'єрів. Тому для балансу потрібно використовувати глянцеві панелі.

Глянцеві панелі

Глянцеві панелі у ванній кімнаті – це саме та деталь, яка осучаснює класичний стиль. Крім того, вони додають легкості кімнаті.

Хром

Глянцевий хром повинен бути основним металом. Втім, у деяких випадках він може здешевити інтер'єр, тому дизайнерка рекомендує поєднувати кілька матеріалів.

Золотий матеріал

Другорядний метал у золотому кольорі є акцентним. Його потрібно не так багато, до прикладу, тільки на бра. Втім, золоті елементи мають коштовний вигляд. Головне – зважати, щоб поєднувалися лише глянцеві або лише матові метали, щоб простір був збалансованим.

Джерело матеріала
loader
loader