Судитимуть одесита, який нещадно побив знайомого через ревнощі до співмешканки
Судитимуть одесита, який нещадно побив знайомого через ревнощі до співмешканки

Судитимуть одесита, який нещадно побив знайомого через ревнощі до співмешканки

Судитимуть одесита, який нещадно побив знайомого через ревнощі до співмешканки - Фото 1

За спричинення потерпілому тяжких тілесних ушкоджень правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Обвинувальний акт вже в суді.

Подія сталася наприкінці травня на вулиці Малій Арнаутській.

Увечері за столиком біля одного з кафе 36-річний одесит розпивав алкогольні напої зі своїм товаришем. До них підійшла цивільна дружина містянина разом з їхнім спільним знайомим. Присутність іншого чоловіка біля жінки співмешканцю не сподобалась і ревнивець вдарив її супутника кулаком по голові. Потерпілий впав, а нетверезий зловмисник продовжив його бити, поки той не втратив свідомість.

Небайдужий очевидець, який їхав повз кафе, викликав «швидку». Медики госпіталізували побитого 40-річного одесита до лікарні з травмами голови та сповістили про пацієнта поліцію. За висновком судово-медичної експертизи, потерпілому були спричинені тілесні ушкодження, що відносяться до категорії тяжких.

Поліцейські затримали зловмисника на тій самій вулиці, де він продовжував вживати алкоголь. За клопотанням слідчих, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Згідно з ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Розслідування, яке проводилось під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси, ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду», – зазначила слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1, старший лейтенант поліції Валерія Булига.

Одеське районне управління поліції № 1

 

Tweet
Джерело матеріала
loader