Затримано агента ФСБ, який коригував удари по ЗСУ на Сумщині
Затримано агента ФСБ, який коригував удари по ЗСУ на Сумщині

Затримано агента ФСБ, який коригував удари по ЗСУ на Сумщині


Фігуранту повідомлено про підозру у держзраді, вчиненій в умовах воєнного стану. він перебуває під вартою.

Під час безпекових заходів у Сумахзатримано агента ФСБ. Ним виявився 22-річний уродженець Херсонщини, який готував російські удари по Силах оборони, що знаходяться поблизу району проведення Курської операції. Про це 11 жовтня СБУ.

Зазначається, що для виконання ворожого завдання фігурант обходив місцевість, де за допомогою мобільного телефону приховано фільмував локації військових об’єктів. Отримані відеофайли з прив’язкою до місцевості агент пересилав своєму куратору, особу якого вже встановлено Службою безпеки.

Співробітники СБУ завчасно викрили фігуранта, запобігши передачі ворогу розвідданих. Одночасно було проведено комплексні заходи для убезпечення локацій Сил оборони.

За даними слідства, молодик був дистанційно завербований ФСБу серпні цього року, коли шукав швидкий заробіток у Телеграм-каналах.

Фігуранту повідомлено про підозру у держзраді, вчиненій в умовах воєнного стану. Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Нагадаємо, Служба безпеки затримала агента Росії, який мобілізувався до ЗСУ, щоб коригувати удари росіян по українській армії.

Раніше СБУ затримала агентів ФСБ, які наводили ракети на Дніпропетровщину.



Теги за темою
СБУ затримання
Джерело матеріала
loader
loader