У виробництво повертають попередника культової AC Cobra
У виробництво повертають попередника культової AC Cobra

У виробництво повертають попередника культової AC Cobra

Британська компанія AC Cars, яка минулого року відновила випуск легендарної AC Cobra, вирішила реінкарнувати і родстер Ace. Сучасна версія моделі візуально повторить попередника, але отримає сучасні технології.

Кузов відродженої моделі, яку запропонують у версіях AC Ace та Ace Bristol, виготовлять із композитних матеріалів. Ці панелі одягнені на трубчастий сталевий каркас. Серед змін у дизайні можна відзначити витончені закруглені боки та колісні арки, а також спеціально налаштовану вихлопну систему. Їздить родстер на 15-дюймових колісних дисках із багатоспицевим дизайном.

У виробництво повертають попередника культової AC Cobra - Фото 1

У рух новинку наводить 2,3-літровий чотирициліндровий двигун EcoBoost від Ford потужністю 304 к.с. і 375 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступеневою механічною коробкою передач. Він дозволяє моделі вагою 1100 кг розганятися з місця до «сотні» приблизно за 4,6 секунди.

У стандартне оснащення нового родстера входить система клімат-контроль, медіасистема з навігацією та електричні склопідйомники. Вартість AC Ace та Ace Bristol починається від 175 000 фунтів стерлінгів (228 440 доларів США). Компанія вже приймає заявки на бронювання.

У виробництво повертають попередника культової AC Cobra - Фото 2

Джерело матеріала
loader
loader