Українка Таню Муіньо зняла кліп для JENNIE із групи Blackpink
Українка Таню Муіньо зняла кліп для JENNIE із групи Blackpink

Українка Таню Муіньо зняла кліп для JENNIE із групи Blackpink

Український режисер та кліпмейкер Таню Муіньо зняла кліп на пісню Mantra співачки JENNIE із південнокорейського гурту Blackpink. Відео було опубліковано на YouTube-каналі виконавиці у ніч на 11 жовтня.

У кліпі співачка змінила п'ять образів, кілька авто та локацій. У відео увійшли кадри, де зірка танцює з дівчатами на дорозі на тлі палаючих машин, позує біля хмарочосів, танцює прямо на АЗС і хлюпається в басейні з авто. Відео закінчується словами: "Ця мантра гарної дівчини. Вона просто надзвичайна. Всі знають, що вона - це я", після чого JENNIE з танцівницями йде вулицею.

JENNIE 28 років. Вона дебютувала як учасниця гурту Blackpink у 2016 році. Колектив став першим дівочим гуртом, який отримав звання "Гурт року" у XXI столітті за версією MTV Video Music Awards, а 2022-го журнал Time назвав Blackpink "Артистами року". У листопаді 2018-го JENNIE випустила перший сольний сингл-альбом Solo, а 2023-го дебютувала як актриса в американському серіалі "Ідол" під псевдонімом Дженні Рубі Джейн.

Це не перший кліп Муіньо для світових знаменитостей. У 2019 році вона зняла кліп Small Talk для Кеті Перрі. За п'ять років Таню Муіньо встигла попрацювати з Біллі Айліш, Lil Nas X, Cardi B, Lizzo, The Weeknd, Брітні Спірс та Елтоном Джоном, Doja Cat і Ленні Кравіцом, Дуа Ліпою, а також зняла два кліпи для Гаррі Стайлса. Вона лауреат премії MTV Video Music Awards за найкращу операторську роботу та попвідео та дворазовий номінант на Grammy у категорії «Найкраще музичне відео».

Українка Таню Муіньо зняла кліп для JENNIE із групи Blackpink - Фото 1
Теги за темою
Відео
Джерело матеріала
loader
loader