В Amazon кажуть, що серіал «Володар перснів» виходитиме «вічно» — якщо його дивитимуться мільйони глядачів
В Amazon кажуть, що серіал «Володар перснів» виходитиме «вічно» — якщо його дивитимуться мільйони глядачів

В Amazon кажуть, що серіал «Володар перснів» виходитиме «вічно» — якщо його дивитимуться мільйони глядачів

Третій сезон серіалу «Володар перснів» ще не отримав офіційного оголошення, однак сумнівів щодо його виходу ні в кого немає.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! В Amazon кажуть, що серіал «Володар перснів» виходитиме «вічно» — якщо його дивитимуться мільйони глядачів - Фото 1

Ба більше, попри угоду на 50 серій — головним критерієм для продовження стане саме увага аудиторії. За словами Amazon, наразі серіал «Володар перснів» залучив близько 150 млн глядачів для двох сезонів загалом.

«Це 50-серійне зобов’язання ніколи не було рушієм до наших дій. Ми зніматимемо серіал, доки бачитимемо, що його люблять глядачі. Це бізнес. Очевидно, нам потрібна велика аудиторія — і вона з’являється. Тому дискусії щодо того, чи буде подовжено шоу, немає», — каже керівник Amazon Studios Дженніфер Салке в інтерв’ю Variety.

Нагадаємо, що другий сезон «Перснів влади» подивились 55 млн глядачів за місяць — показники високі, однак суттєво менші за цифри першого, який лише за добу залучив 25 млн (водночас, за деякими даними, менше половини початкової аудиторії додивились перший сезон до кінця). У звіті Nielsen Streaming тим часом зазначалось, що другий сезон дебютував із показником у 1 млрд хвилин переглядів (у першого, для порівняння, було 1,3 млрд).

Водночас другий сезон отримав дещо кращі оцінки: наприклад, на Rotten Tomatoes у нього 84% від критиків та 59% від глядачів, тоді як перший оцінили у 83% і 38% відповідно.

Дія серіалу «Володар перснів»  розгортається у Другу епоху Середзем’я (за тисячі років до подорожі Фродо та Братства перснів) і оповідає про те, як Саурон разом з ельфами створив Персні влади, а потім викував Єдиний перстень, аби таємно керувати рештою.

Другий сезон завершився кровопролитною битвою за Ерегіон та втратою деяких ключових персонажів й водночас розкрив таємниці, які давно мучили глядачів (зокрема в тому, що стосується особи Незнайомця, тоді, як чутки щодо особи Темного чарівника шоуранери розвінчали).

Джерело матеріала
loader
loader