В Індонезії виявили тіло зниклої дайверки в шлунку акули
В Індонезії виявили тіло зниклої дайверки в шлунку акули

В Індонезії виявили тіло зниклої дайверки в шлунку акули

Американську туристку Коллін Монфор знайшли мертвою після восьмиденної пошукової операції, коли рибак в Індонезії виявив її останки в шлунку акули.

В Індонезії рибак, який упіймав акулу, виявив у її шлунку останки жінки. Про це New York Post.

Як згодом стало відомо, це були фрагменти тіла американської туристки Коллін Монфор з Мічигану, яка зникла під час дайвінгу біля архіпелагу Алор.

Разом із чоловіком Коллін вирушила в подорож до Індонезії, де 26 вересня пара вирішила зануритися для дайвінгу в Індійському океані. Під час занурення на глибину до семи метрів, сильне підводне течія віднесло Коллін від групи. Попри восьмиденні пошуки, її так і не вдалося знайти.

Рибак, який спіймав акулу, помітив, що вона виглядає хворою, і вирішив її розкрити, припускаючи, що вона могла проковтнути пластик або рибальську сітку. Однак всередині були людські останки в чорному водолазному костюмі.

Чоловік загиблої, Майк Монфор, вважає, що його дружина могла загинути через фізичну виснаженість, а не через напад акули. Індонезійська влада перевіряє цю версію.

В Індонезії виявили тіло зниклої дайверки в шлунку акули - Фото 1

 Скріншот

Раніше повідомлялося, що на Ямайці стався трагічний випадок, коли акула напала на 16-річного підлітка під час підводного полювання біля узбережжя Трелоні.



Джерело матеріала
loader
loader