"Важко повірити": жінка зробила страше відкриття про свого чоловіка після 10 років разом
"Важко повірити": жінка зробила страше відкриття про свого чоловіка після 10 років разом

"Важко повірити": жінка зробила страше відкриття про свого чоловіка після 10 років разом

Подружнє життя пари перевернулося догори дриґом, коли вони дізналися про свій родинний зв'язок, але, попри це, вирішили залишитися разом заради дітей.

Жінка, на ім'я Селіна, яка 10 років була у щасливому шлюбі з Джозефом, відчула "шок", коли зрозуміла, що їхній союз приховує несподівану правду.

37-річна Селіна та 44-річний Джозеф познайомилися на вечірці на Хелловін 17 років тому, після чого стали парою і народили трьох дітей. Проте нещодавно вони дізналися шокуючу новину: вони є кровними родичами. Джозеф вирішив зробити ДНК-тест, щоб дослідити свою спадщину, і дані підтвердили, що вони двоюрідні брат і сестра.

"Коли я зрозуміла, що ми двоюрідні брати і сестри, мене трохи знудило", - розповіла Селіна в інтерв'ю "Любіть не судіть", передає Mirror.

Ця інформація змусила їх задуматися над тим, чи повинні вони залишатися разом.

"Я думала, що ми повинні були розлучитися, але потім я почала думати, що заради наших дітей ми повинні залишатися разом", і назвала це "поворотним моментом", оскільки "ти не повинен бути зі своїм двоюрідним братом, але це сталося саме так".

За словами Джозефа, він дійсно мав це на увазі, коли присягнувся "Поки смерть не розлучить нас" у день їхнього весілля, і не хотів залишати Селіну.

Джозеф, однак, наголосив, що дійсно мав на увазі свої обітниці, коли обіцяв залишатися з Селіною "допоки смерть не розлучить нас", і не планує припиняти стосунки. Коли пара розповіла дітям про новину, ті спочатку були налякані та збентежені, але згодом змирилися з ситуацією.

Їх дочка пояснила: "Це нормально, тому що вони мої батьки, і вони вже давно одружені", а їхній син сказав: "Іноді я відчуваю себе трохи дивно через це, тому що це не те, чим хочеться хвалитися".

Він також сказав, що якби його батьки дізналися про це до одруження, це було б "неправильно", але оскільки вони дізналися про це після одруження, він не бачить у цьому проблеми.

Селіна зізналася, що після публікації їхньої історії в Інтернеті зіткнулася з хвилею критики, а деякі коментарі називали її "тривожною" та шкодували їхніх дітей. Джозеф визнає, що ці слова його засмутили, проте намагається не дозволяти їм впливати на його сім'ю.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Джерело матеріала
loader
loader