Дружній вогонь: росіяни висміяли свою національну команду
Дружній вогонь: росіяни висміяли свою національну команду

Дружній вогонь: росіяни висміяли свою національну команду

Однак, керівники футбольного союзу ії ворожої країни змогли домовитись про проведення матчів у листопаді. Через що, стали об'єктом глузування з боку своїх співвітчизників, повідомляє 24 канал із посиланням на росЗМІ.

Деталі домовленостей

У листопаді збірна ворожої країни домовилась про товариські матчі із 92-м та 183-м місцями у міжнародному рейтингу ФІФА Сирією та Брунеєм, відповідно. Однак є певні умови за яких відбудуться ігри.

Ми отримали запрошення від РФС зіграти проти збірної Росії 15 листопада. Усна домовленість про проведення матчу вже досягнута. Гра відбудеться в Росії, і всі витрати на себе візьме сторона, що приймає. Залишилося тільки щоб РФС погодив проведення матчу з ФІФА,
– повідомила ФА Брунею.

У коментарях під новиною росіяни засміяли свою національну команду. Також вони закликали припинити принижувати збірну ворожої країни: "Загубив лупу, не можу знайти на карті", "Бруней недавно двічі обіграв Макао і двічі Шрі-Ланку, тому потрібно поставитися з усією повагою і обережністю. Найімовірніше, треба грати у 5 захисників"

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader