Нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті
Нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті

Нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті

4J Studios, відомі тим, що вивели Minecraft на консолі, презентували свою нову гру під назвою Reforj. Розробкою займається команда колишніх розробників Minecraft, яка працювала над консольними версіями.

Тепер вони взялися за створення нової розрахованої на багато користувачів пісочниці з елементами виживання і величезним відкритим світом для ПК, Xbox і PlayStation.

Про це повідомляє Bleeding Cool News.

Гра обіцяє бути насиченою пригодами – у трейлерах вже показали захоплюючі польоти на вінгсьюті, можливість будувати складні структури та досліджувати процедурно згенеровані світи, сповнені екзотичних істот та загадок давніх цивілізацій. На гравців чекає абсолютна свобода: можна виживати в жорстоких умовах або спокійно творити в креативному режимі.

Наразі точної дати релізу немає, але очікується, що до 2025 року вже можна буде спробувати гру. Слідкуйте за новинами, а поки що насолодитеся трейлерами, які дають перше уявлення про світ Reforj, де можна переписати минуле, повернути майбутнє та переробити світ на свій смак.

Пропонуємо поглянути на тур 12-річним світом Minecraft: гравець показав, як перетворити пісочницю на шедевр

Вам буде цікаво дізнатися, Стів – монстр? Mojang анонсувала оновлення в Minecraft з новим біомом та мобом, моторошні кадри

Читайте також, настає захід сонця епохи Xbox? У Microsoft заявили, що розробники ігнорують їхню приставку

Джерело матеріала