Новий позашляховий кросовер Honda показали до презентації
Новий позашляховий кросовер Honda показали до презентації

Новий позашляховий кросовер Honda показали до презентації

Кросовер Honda Passport 2025 став брутальнішим на вигляд та потужнішим. У лінійці моделі збережеться позашляхова версія TrailSport.

У США за місяць до прем’єри розсекретили новий кросовер Honda Passport четвертого покоління. Автомобіль бере участь у перегонах Rebelle Rally. Про це повідомляється на офіційному сайті Honda.

Нова Honda Passport 2025 обклеєна спеціальною захисною плівкою, проте вона не заважає розгледіти дизайн авто. У профіль кросовер нагадує старшу Honda Pilot, а от передня частина в неї інакша – агресивніша. Авто отримало масивний бампер, повітрозабірник в капоті та продовгуваті фари з С-подібними ходовими вогнями.

Авто бере участь у змаганнях Rebelle Rally
Фото: Honda

У ралі бере участь позашляховий варіант Honda Passport TrailSport. Він вирізняється пластиковим обвісом, додатковим захистом днища та великими позашляховими шинами.

Кросовер Honda Passport 2025 збудований на вкороченій платформі моделі Pilot і оснащений її силовим агрегатом – 3,5-літровим V6 потужністю 289 к. с. та 10-ступінчастою автоматичною КПП.

Важливо В Україні з'явився новітній доступний електрокросовер Honda із запасом ходу 545 км (фото)

Також відомо, що кросовер Honda Passport отримає повний привід із векторизацією тяги i-VTM4. Презентація моделі відбудеться у листопаді на автошоу в Лос-Анджелесі.

До речі, нещодавно показали перші фото нового конкурента BMW X1 та Audi Q3 від Honda.

Також Фокус розповідав про новий сімейний кросовер Volkswagen Tayron.

Джерело матеріала
loader