У Запоріжжі внаслідок нічної атаки пошкоджені 35 приватних будинків
У Запоріжжі внаслідок нічної атаки пошкоджені 35 приватних будинків

У Запоріжжі внаслідок нічної атаки пошкоджені 35 приватних будинків

У Запоріжжі внаслідок нічного авіаційного удару пошкоджено 35 приватних будинків і кількість житла, яке зазнало руйнувань, збільшується.

Про це повідомив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр в Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Пошкоджено 35 будинків. Я думаю, що ми завершимо обхід і ця цифра, напевно, збільшиться. Значні пошкодження мають на зараз 6 будинків. На місці працюють міська аварійна служба, «Кобра», Запоріжремсервіс, а також міські служби», - сказав він.

У Запоріжжі внаслідок нічної атаки пошкоджені 35 приватних будинків - Фото 1

За слова чиновника, зареєстровано четверо постраждалих, але у всіх легкі травми, від госпіталізації люди відмовились. 

Для ліквідації наслідків задіяно 21 одиницю спецтехніки та 89 працівників.

У Запоріжжі внаслідок нічної атаки пошкоджені 35 приватних будинків - Фото 2

У мерії нагадали, що власники житла, яке було зруйноване внаслідок ракетного обстрілу, мають можливість оформити щомісячну фінансову допомогу для винаймання житла у розмірі 10 тисяч гривень.

Звертатись необхідно до Департаменту соціального захисту населення. Його спеціалісти працюють в наметах Запорізької міської ради поблизу місць атак.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі завдалитри авіаудари по Запоріжжю, правоохоронці документують наслідки влучань та надають допомогу постраждалим мешканцям.

Джерело матеріала
loader