Ворог посилив тиск на двох напрямках – Генштаб
Ворог посилив тиск на двох напрямках – Генштаб

Ворог посилив тиск на двох напрямках – Генштаб


Найбільшу кількість атак вчора було відбито на Курахівському напрямку, де росіяни намагалися просунутися вперед у районах 13 населених пунктів.

За минулу добу на фронті було зафіксовано 169 бойових зіткнень на восьми напрямках. Про це Гентаб ЗСУ у ранковому зведенні в суботу, 12 жовтня.

Так, ворог один раз безуспішно намагався штурмувати поблизу населеного пункту Тихе.

противник активізувався і організував 23 атаки біля Петропавлівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Кучерівки, Синьківки, Кругляківки, Новоосинового, Вишневого та Піщаного.

ворог атакував 21 раз поблизу Греківки, Новомихайлівки, Тернів, Зарічного, Макіївки, Новосадового, Невського, Білогорівки та Катеринівки.

окупанти безуспішно атакували вісім разів у районах Калинівки, Часового Яру, Іванівського та Ступочок.

ворог здійснив 15 атак неподалік Неліпівки, Торецька та Щербинівки. Більшість з них наші захисники відбивали в районі Торецька.

ЗСУ зупинили 20 штурмів росіян у бік населених пунктів Крутий Яр, Миролюбівка, Мирноград, Лисівка, Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового та Лисівки.

Найбільшу кількість атак вчора було відбито – 32. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка, Катеринівка та Водяне. Також ворог атакував в районах Новоселидівки, Максимільянівки, Ізмайлівки, Гірника, Зоряного, Курахового, Желанного Другого, Цукуриного, Курахівки, Антонівки.

ворог теж посилив тиск та здійснив 15 штурмів в районах населених пунктів Богоявленка, Золота Нива, Рівнопіль, Новоукраїнське, Новодарівка, Левадне та Ольгівське.

Загалом за минулу добу російські загарбники завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари із застосуванням двох ракет, а також 74 авіаудари, скинувші 110 КАБів. Крім цього, здійснив понад 5000 обстрілів, з них 155 – РСЗВ та залучив для ураження більше 1500 дронів-камікадзе.

Також авіація ворога продовжує бити по своїх селах та містах у Курській області. За минулу добу російські літаки завдали 18 авіударів 23-ма КАБами по власній території.

У свою чергу авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони вчора уразили два ворожих пункти управління, 18  районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, артилерійську систему на вогневій позиції, станцію РЕБ та один засіб ППО.

Раніше стало відомо, що за добу 11 жовтня російська армія в Україні втратила 1290 військових і понад 300 одиниць техніки.



Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader