Дощі, вітер та навіть заморозки: погода здивує українців 13 жовтня
Дощі, вітер та навіть заморозки: погода здивує українців 13 жовтня

Дощі, вітер та навіть заморозки: погода здивує українців 13 жовтня

У неділю, 13 жовтня, в Україні очікується переважно хмарна погода із проясненнями.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Українського гідрометцентру.

На Лівобережжі, а також Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях прогнозуються помірні дощі. Вночі можливі опади у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській областях та у Криму. Невеликий дощ також очікується на Київщині, а вдень – у Львівській, Волинській та Рівненській. На решті території опадів не передбачається.

Осінні дощі, погода в Україні
Осінні дощі, погода в Україні

Вночі та вранці у західних регіонах можливий дощ. Вітер на Лівобережжі буде південно-східним, а на решті території – північно-західним із переходом на південно-західний, швидкістю 7-12 метрів за секунду. У східних та Запорізькій областях, а також вдень на останньому заході країни можливі пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

Температура повітря вночі буде від 3 до 8 градусів тепла, але у західних областях очікуються сильні заморозки до 0-3 градусів. На Лівобережжі буде трохи тепліше – від 7 до 12 градусів. Вдень температура підніметься до 10-15 градусів, а на півдні – до 12-17 градусів тепла.

Дощі, вітер та навіть заморозки: погода здивує українців 13 жовтня - Фото 2

У Києві та Київській області погода буде хмарною з проясненнями, місцями можливий невеликий дощ. Вітер переважно північно-західний, 7-10 метрів за секунду. Температура в області вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, вдень – від 10 до 15. У самому Києві вночі буде 6-8 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 12-14 градусів.

Дощі, вітер та навіть заморозки: погода здивує українців 13 жовтня - Фото 3

Нагадаємо, раніше "Нафтогаз" поділився лайфхаками, як утеплити вікна до зими.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader