Експомічниця Каньє Веста звинуватила його у зґвалтуванні на вечірці P.Diddy
Експомічниця Каньє Веста звинуватила його у зґвалтуванні на вечірці P.Diddy

Експомічниця Каньє Веста звинуватила його у зґвалтуванні на вечірці P.Diddy

Експомічниця Каньє Веста Лорен  Пішотта звинуватила артиста у зґвалтуванні і в тому, що він накачав її наркотиками на вечірці з P.Diddy. Дівчина, яка працювала на репера з 2021 по 2022 рік, стверджує, що познайомилася з Вестом, коли він запросив її клієнта, музиканта, на студійну сесію та вечірку, яку він організував разом зі своїм другом Шоном "P.Diddy" Комбсом.

За словами  Пішотти, тоді Вест заявив присутнім, що на заході усі мають випити, якщо хочуть залишитися, і сам вручив дівчині напій. Після кількох ковтків Лорен раптово почала почуватися "дезорієнтованою і дуже слабкою". Про це йдеться у документах, отриманих The New York Post.

- Вона відчувала, що менше контролює своє тіло і мову, і саме тут її спогади тієї ночі вислизають від неї, - зазначено в заяві.

Наступного дня Лорен відчула "сором і збентеження" через те, що не могла згадати минулий вечір, а її клієнт-музикант відмовився обговорювати подію. Лише через роки дівчина дізналася правду від самого Веста. Незадовго до того, як Каньє звільнив ексасистентку, він розлютився через коментар своєї колишньої дружини Кім Кардаш'ян про те, що в нього, ще одруженого, і  Пішотти був роман.

Дівчина хотіла написати повідомлення Кардаш'ян, аби прояснити ситуацію, але Каньє заявив, що вона не може заперечувати, що між ними нічого не було після того, що сталося на вечірці у Санта-Моніці.

- Ми ніби трохи переспали один раз, – цитує слова музиканта позивачка.

Експомічниця репера тоді сказала Весту, що нічого не пам'ятає про цю зустріч, але у відповідь він розсміявся і нібито заявив: "Жінки люблять говорити, що не пам'ятають".

Нові звинувачення були подані у вівторок на додаток до вже існуючого позову Пішотти проти Веста про незаконне звільнення та сексуальні домагання. У початковій заяві дівчина стверджувала, що Каньє посилав їй непристойні повідомлення, ділився з нею своїми сексуальними фантазіями і надсилав їй фотографії та відеоролики, на яких він займається сексом з іншими жінками.

Справа знову набула розголосу після скандалу з репером і продюсером P. Diddy, якого підозрюють у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, домаганнях та зґвалтуванні. Під час обшуку в будинку Шона поліція вилучила комп'ютери та інші електронні пристрої, а після надання P. Diddy свідчень у мережу потрапили матеріали про те, що у репера виявили наркотики, зброю та величезну партію пляшок з дитячою олією та лубрикантами. У мережі припускають, що співак використав ці кошти для організації масштабних статевих актів на своїх вечірках, але його адвокати заперечують це.

Джерело матеріала
loader
loader