У Києві відбувся допрем’єрний показ фільму «Бути поруч», присвяченого військовим капеланам
У Києві відбувся допрем’єрний показ фільму «Бути поруч», присвяченого військовим капеланам

У Києві відбувся допрем’єрний показ фільму «Бути поруч», присвяченого військовим капеланам

Герої фільму розкривають особливості духовного служіння військових капеланів, розповідаючи реальні історії з фронту та діляться своїм досвідом про особливі моменти з життєвого шляху.

У Києві, з нагоди Дня військового капелана, відбувся допрем’єрний показ документального фільму «Бути поруч», який присвячений важливій ролі військових капеланів у підтримці українських воїнів. Фільм розповідає про духовну місію капеланів, які залишаються поруч із захисниками України навіть у найскладніші моменти, та показує реальні історії з фронту.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Стрічка була створена Службою військового капеланства Збройних Сил України спільно з інформаційним агентством QIRIM.Media. Під час допрем'єрного показу про ідею фільму розповіли начальник Служби військового капеланства Збройних Сил України полковник Олексій Терещук та керівник QIRIM.Media Імрам Усеїн Усеїнов.

Полковник Олексій Терещук зачитав привітання від Головнокомандувача ЗСУ, генерала Олександра Сирського, який висловив подяку військовим капеланам за їхню важливу місію: «Ви є світлом та опорою для всіх українських воїнів, які захищають нашу свободу та незалежність».

У Києві відбувся допрем’єрний показ фільму «Бути поруч», присвяченого військовим капеланам - Фото 1

Після показу фільму відбулося експертне обговорення між глядачами, героями стрічки та авторами. Темою дискусії стала роль військових капеланів у підготовці воїнів до бойових завдань і важливість душпастирської підтримки для підрозділів у повсякденній діяльності.

Фото: Генштаб ЗСУ. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader