ЗСУ розповіли про тактику ворога під Часовим Яром
ЗСУ розповіли про тактику ворога під Часовим Яром

ЗСУ розповіли про тактику ворога під Часовим Яром


Ворог запускає до п’яти керованих авіабомб за раз і намагаються йти більшою групою на штурм позицій Сил оборони.

Окупанти скидають на Часів Яр в Донецькій області до п’яти керованих авіабомб за раз, переходять канал, намагаються накопичитись, щоб іти більшою групою на штурм позицій Сил оборони. Про це заявив представник пресслужби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Іван Петричак в ефірі телемарафону Єдині новини.

“Ситуація критично складна. За останні кілька тижнів не було, мабуть, жодного дня, коли б росіяни не намагалися протиснути нашу лінію оборони”, – зазначив він.

За його словами, відбуваються постійні стрілецькі бої ворога з нашою піхотою.

За його словами, росіяни руйнують місто – б’ють щодня з усього наявного в них озброєння і, окрім артилерії, РСЗВ, по українській лінії оборони активно працює російська авіація.

“КАБи падають по 4-5 штук за один раз і руйнують все, що може бути там. Плюс до цього некеровані авіаційні ракети, які закидають в нашому напрямку. Поки що ситуація контрольована, тобто лінія зіткнення не змінюється, але дуже складно”, –  наголосив Петричак.

Представник пресслужби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила розповів, що механізованих штурмів немає. Окупанти намагаються переходити канал поблизу населеного пункту і вступати в стрілецькі бої при підтримці артилерії та FPV-дронів. Росіяни постійно намагаються накопичувати свої сили.

Як ми вже писали, російська армія обстріляла Часів Яр Донецької області. Одна людина загинула, і ще троє – зазнали поранень.



Джерело матеріала
loader