Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном
Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном

Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном

На Паризькому автосалоні, що сьогодні відкрив свої двері, Citroen показав концепт нового C5 Aircross. Сімейний кросовер виглядає дуже стильно та сучасно.

Новий C5 Aircross виглядає більшим за попередника. Він отримав більш квадратний кузов із вираженими гранями та широкими колісними арками. У кросовера вузька решітка радіатора, візуально поєднана з оригінальними фарами. У бампер інтегрований широкий повітрозабірник із сітчастим наповненням. Ще у моделі контрастний дах, висувні дверні руки та аеродинамічні колісні диски. Задні ліхтарі виконані у новому фірмовому стилі марки.

Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном - Фото 1

Відомо, що новий Citroen побудований на платформі STLA Medium і досягає завдовжки 4650 мм. І це на 150 мм більше у порівнянні з попереднім поколінням. Завдяки приросту в розмірах салон кросовера став просторішим і комфортнішим. У його оснащення увійде сучасна мультимедійна система та широкий список систем ADAS.

Кросовер запропонують з гібридними силовими установками і в повністю електричному варіанті із запасом ходу до 700 км. Серійна версія Citroen C5 Aircross з’явиться наступного року.

/
Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном - Фото 2
Citroen презентував новий сімейний кросовер із стильним дизайном - Фото 3
Джерело матеріала
loader
loader