"Дізнався про зраду і все закінчилося": Melovin уперше розкрив деталі особистої драми
"Дізнався про зраду і все закінчилося": Melovin уперше розкрив деталі особистої драми

"Дізнався про зраду і все закінчилося": Melovin уперше розкрив деталі особистої драми

Меловін зізнався, що не може співати певні треки, бо все ще не пережив зраду.

Три роки тому український співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) завершив роман, який тривав цілих шість років. Відтоді про стосунки артист говорить неохоче.

У Меловіна навіть є чергова "мантра", якою він коментує своє особисте життя, - він вільний і відкритий до всього нового, має прихильників і побачення, але поки немає про що розповідати.

Приблизно те ж саме він розповів в інтерв'ю, для Суспільне Рівне, проте зараз Бочаров уперше зізнався, що став жертвою чужої зради. Як можна зрозуміти зі слів артиста, одного разу він пробачив невірність партнеру, але потім обірвав стосунки.

"Я був у стосунках майже два роки, дізнався про зраду, і все закінчилося. Я не збираюся замикатися, ходжу на побачення. Я був на побаченнях із дівчатами й хлопцями. Мені комфортно, класно, а як буде далі – побачимо, життя підкаже. Я хочу жити далі. Якщо попалася не сильно свідома людина – це не моя проблема, значить, я маю бути в наступних стосунках ще більш свідомим. ... Тому поки що я проживаю такий етап, і він мені теж подобається. Класно, що я дізнався це і перегорнув сторінку, другий раз не пробачив, вистачило мізків", - поділився артист.

Переживання на ґрунті зради вилилися в нові пісні. Однак рана, завдана колишнім коханням, виявилася такою глибокою, що деякі треки Меловін не може виконувати й досі: "Мені важко даються деякі пісні на сцені, бо я починаю наново це проживати й у мене починає підвищуватися цукор".

Хто такий Melovin?

MÉLOVIN (справжнє ім'я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) — український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року Mélovin здійснив камінг-аут як бісексуал на Atlas Weekend 2021, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше 21-річна донька української акторки та коміка Олени Кравець, танцівниця Марія Кравець романтично розкрила особистість бойфренда, який вважає її своїм благословенням.

Також стало відомо, що учасниця гурту SESTRA і музичного проєкту Голос країни-12 Інеса Грицаєнко вийшла заміж. На фото з церемонії вона вперше засвітила свого чоловіка.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader