Киянин побив гостю металевою трубою та молотком
Киянин побив гостю металевою трубою та молотком

Киянин побив гостю металевою трубою та молотком

Киянин побив гостю металевою трубою та молотком - Фото 1

Конфлікт між двома знайомим виник на грунті вживання алкогольних напоїв, у ході якого порушник накинувся на потерпілу та завдав їй металевими предметами тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років в’язниці.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікаря «швидкої» про те, що у квартирі на проспекті Червоної Калини виявлено жінку з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, а також працівники відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції.

Як розповів слідчий Деснянського управління поліції Олександр Перекос, на місці правоохоронці з’ясували, що потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження внаслідок конфлікту з чоловіком, до якого напередодні прийшла у гості:

«Знайомі разом вживали алкоголь і під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого власник квартири почав бити жінку металевими предметами по голові. Після побиття, чоловік викликав «швидку», яка госпіталізувала 53-річну потерпілу. Ми затримали підозрюваного на місці вчинення злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився раніше не судимий 53-річний киянин».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва ми повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове слідство триває», – додав Олександр Перекос.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader